avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate bulzanv

Activitate bulzanv

multumesc mult
din pacate asa este doamna draga
sotul a facutAVC este paralizat partea dreapta ,centru de vorbire ,jumate din creier, nu bea apa singur ,nu maninca singur, are penpers care trebuie sa il pun eu sotia ,este nedeplasabil doresc sa ma sfatuiti daca este pensionr limita virsta potface demersuri la handicapati pentru o indemnizatie de handicapati pt dinsul si o indemnizatie pt insotitor ? multumesc pt raspuns
sotul paralizat a facut avc este nedeplasabil doresc sa intreb unde daca este in arad un spital de recuperare in afara de cel de la dezna acolo doar daca umbla singur ori al meu sot nu se poate umbla
sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ,centru de vorbire paralizat ,jumatate din creier , saptamina viitoare il externeaza,este pensionallimita virsta,la fel si sotia lui pensionara,doresc sa intreb daca am dreptul la o indemnizatie de la stat ca si insotitor si care ar fi demersurile.multumesc
intabulare teren

pe numele cui se face intabularea ,pe numele fiului care este in viata sau pe numele tatalui sau care este decedat
am lucrat dupa data pensionarii
ce model de adeverinta trebuie dus la casa de pensii ,adeverinta cu veniturile din fiecare luna sau adeverinta mediu privat
Răspuns la discuția Recalcularea pensiei
multumesc ,m-am gindit ca o sa astept pina in 05,10,2024 decizia iar daca nu o sa o primesc atunci merg la casa de pensii
toti anii sint contributivi dar ma gindesc la comentariile d-nei PIRCALAB privind pensionarii nefavorizati
dupa parerea mea nu au facut nici o recalculare ci doar au transformat din talon vechi nr puncte 1,57938 x 25 = 39,62963 in talon nou ,pensia atit in vechi cit si in cel nou 3210/brut - 3089 net