Caslariu a scris:
administratorul face acest lucru in mod abuziv, neavand nici o deizie de la Asociatia locatarilor, nici macar nu anunta pe cineva ca face acest lucru. In fiecare dimineata coboara la subsolul blocului, de unde opreste caldura. Am incercat sa ii explic ca afara sunt pe timpul zilei sub 10 grade, ca sunt copii mici in bloc, eu avand doi copii si ca nu este normal sa ne incalzim cu alte surse contracost. Ii minte pe vecini ca Radetul nu a dat drumul la caldura sau se foloseste de alte scuze, cum ca ar face economie..etc M-am saturat sa tot am aceleasi discutii cu el in fiecare an. Va multumesc frumos!
eu as zice merci ca aveti un admin care nu fura. probabil ca inchide pt ca el/altii nu are/au bani si economiseste. eu mi-as dori un asemena adm caruia i-as face si statuie (de sapun desigur, dupa buget).
oricum, problema fundamentala este ca la temp >0 gr. C este mult mai eficienta pompa de caldura (climatizor in regim de incalzire) cu toata subventia lu' firea. se obtine minim COP 4, adica 4 kwh termici / kwh energie electrica consumata.