Buna ziua,am avut un credit cu ipoteca,la Bankcoop,a fost achitat ,iar acum trebuie sa radiez ipoteca ,in cartea funciara.
Am vorbit cu fostul lichidator,care mi-a spus că numai prin instanta se mai poate radia aceasta ipoteca,deoarece ei nu se mai ocupa de aceasta banca de vreo 8 ani.
Ați putea să-mi spuneți ,de ce acte am nevoie pt a merge în instanță sa pot radia ipoteca?
M-i s-a spus că numai un judecător mai poate face aceasta radiere.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua, la o adresă cu același proprietar,există 2 clădiri ,cu 2 contoare de lumina separate,ambele pe numele proprietarului. As vrea sa știu, cum se calculeaza energia electrică consumata , pentru fiecare loc de consum in parte sau pe proprietar? Locuim 2 familii,părinții au 1 contor,iar copii alt contor,dar contoarele amândouă, sunt pe numele tatălui . Nu știu cum se face calculul,nu am primit de mult timp facturi,pt a vedea aceste calcule. Mulțumesc anticipat pt raspuns.
Dacă mama a murit pe 5 oct 2018, a avut handicap gr I cu insotitor in luna noiembrie mai ia banii pt însoțitor de la primarie ,având în vedere că a mai trăit in luna octombrie 5 zile? Dar pensia de handicap? Intreb aceasta pt ca banii se dădeau pt o lună în urmă.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Multumesc frumos pt raspuns.
Programul START-UP NATION ROMÂNIA se refera la prima afacere, sau la prima firma infiintata dupa 1 ian 2017?. Mentionez ca sunt persoana peste 50 ani, nu lucrz , nu am pensie ,am mai avut in trecut 1%dintr-un IFsi as vrea sa stiu daca ma incadrez la acest proiect, avand in vedere ca acea IF este desfiintata din 2012. multumesc anticipat pt raspuns.
Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca stiti , functia de consilier local, este incompatibila cu a fi membru fondator intr-un ONG si daca da, ar putea fi numai membru simplu?
Multumesc anticipat pt raspuns.
Multumesc frumos pt raspuns.
Buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot obtine urmatoarele copii de ale urmatoarelor acte:
Titlu de proprietet
Certificat de mostenitor,
Cerere de punere in posesie?
Multumesc frumos pentru raspuns. O seara placuta.
Asistentul personal al unei persoane cu handicap, este considerat angajat al primariei ?
Un consilier local poate fi angajat ca asistent personal la o persoana cu handicap?
Exista vreo incompatibilitate intre aceste 2 situatii?