avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate casandrescu_carmen

Activitate casandrescu_carmen

Buna ziua, la o adresă cu același proprietar,există 2 clădiri ,cu 2 contoare de lumina separate,ambele pe numele proprietarului. As vrea sa știu, cum se calculeaza energia electrică consumata , pentru fiecare loc de consum in parte sau pe proprietar? Locuim 2 familii,părinții au 1 contor,iar copii alt contor,dar contoarele amândouă, sunt pe numele tatălui . Nu știu cum se face calculul,nu am primit de mult timp facturi,pt a vedea aceste calcule. Mulțumesc anticipat pt raspuns.
Discuție Informatie
Dacă mama a murit pe 5 oct 2018, a avut handicap gr I cu insotitor in luna noiembrie mai ia banii pt însoțitor de la primarie ,având în vedere că a mai trăit in luna octombrie 5 zile? Dar pensia de handicap? Intreb aceasta pt ca banii se dădeau pt o lună în urmă.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Multumesc frumos pt raspuns.
Programul START-UP NATION ROMÂNIA se refera la prima afacere, sau la prima firma infiintata dupa 1 ian 2017?. Mentionez ca sunt persoana peste 50 ani, nu lucrz , nu am pensie ,am mai avut in trecut 1%dintr-un IFsi as vrea sa stiu daca ma incadrez la acest proiect, avand in vedere ca acea IF este desfiintata din 2012. multumesc anticipat pt raspuns.
Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca stiti , functia de consilier local, este incompatibila cu a fi membru fondator intr-un ONG si daca da, ar putea fi numai membru simplu?
Multumesc anticipat pt raspuns.
Răspuns la discuția Cine trebuie sa-mi elibereze ?
Multumesc frumos pt raspuns.
Buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot obtine urmatoarele copii de ale urmatoarelor acte:
Titlu de proprietet
Certificat de mostenitor,
Cerere de punere in posesie?
Răspuns la discuția Compatibilitate
Multumesc frumos pentru raspuns. O seara placuta.
Discuție Compatibilitate

Asistentul personal al unei persoane cu handicap, este considerat angajat al primariei ?
Un consilier local poate fi angajat ca asistent personal la o persoana cu handicap?
Exista vreo incompatibilitate intre aceste 2 situatii?
Discuție INFORMATIE

Buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema.Avem un titlu de proprietate, emis pe numele a 3 mostenitori frati. Acesti mostenitori , la randul lor au decedat, ramanand copii lor. La doi dintre mostenitori, copii au facut actele de succesiune, iar pt al treilea, copii lui sunt in litigiu si asteapta pronuntarea in procesul de judecata. Problema este ca acestia din urma au uitat sa treaca in succesiunea lor aceste terenuri mostenite de tatal lor de la parintii lui. In localitatea in care se afla terenurile ,se face cadastrarea gratuita , dar numai celor care au succesiunile efectuate. Cum am putea proceda sa beneficiem de acest cadastru ,daca ei nu sunt in regula, avand in vedere ca neintelegerile dintre ei nu se vor termina pana la terminarea cadastrarii.. Initial, toti mostenitorii bunicului, dorim sa vindem terenurile, dar fara ei cum sa facem, sau ei ar putea renunta in favoarea altui mostenitor,iar dupa vanzare sa-si primeasca partea ce li se cuvine.
1.Care ar fi solutia cea rapida sa rezolvam problema?
2. Nu vrem sa-i excludem de la drepturile lor,dar am vrea sa solutionam problema cat mai repede.
3. In cazul in care ei nu solutioneaza problema lor, putem iesi din indiviziune si sa facem cadastrul numai pe parcele noastre?
4. Ar putea ei sa renunte in favoarea noastra , iar dupa ce vindem sa le dam partea ce li se cuvine?

.Multumesc anticipat.