am un martor care va declara ca si la Parchet ca acesta a gresit.si in plus in raspunsul dat de catre Parchet scrie clar ca fapta a fost dovedita si ca a fost amendat administrativ 500 ron.despre ce alte dovezi mai am nevoie?nu sunt de ajuns raspunsul oficial al Parchetului si declaratia martorului?
am cerut in instanta sa mi se actualizeze pensia alimentara acordata de instanta in 2001 pentru 2 copii,mai ales ca cel de al doilea minor are gr 1 de handicap si instanta mi-a dat acum castig de cauza 16% pentru fiecare minor in parte pana la implinirea varstei de 18 ani.nu era normal ca cel de al doilea minor sa primeasca mai mult tanad cont ca are gr de handicap si nevoile lui sunt mai mari?iar tatal nu are sotie si alti copii in intretinere?va multumesc
chiar si tinand cont ca jignirile aduse au fost la adresa fiului meu minor, al carui insotitor sunt ,si care are handicap grad 1? domnul avea in principal o problema legata ca eu calatoresc gratuit cu abonament de insotitor,si ca fiul meu in poza din legitimatie "nu prea are fata de handicapat"
se poate divorta la notar desi exista un minor rezultat din casatorie.se prezinta ambii parinti la notar cu certif de casatorie,de nastere al minorului,certificatele de nastere ale parintilor.notarul va solicita o ancheta sociala efectuata la domiciliul ambilor soti.se plateste taxa si dupa 30 de zile ambi soti se prezinta din nou la notar sa semneze actele de divort.specific ca ambii soti trebuie sa cada de acord in fata notarului in privinta divortului si a stabiliri domiciliului minorului
am depus plangere penala pentru purtare abuziva impotriva unui controlor de autobuz care ma agresat in prezenta martorilor si Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti mi-a trimis raspuns ca sa dovedit fapta si ca el a primit amenda administrativa conform art.250 alin.2 C.P. din 1969 pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva prevazuta de art de mai sus.ce sanse am sa il dau in judecata pe civil si sa ii cer daune morale si materiale si cum pot formula cererea de chemare in judecata
executorul refuza sa imi dea detalii,dar dintr-o greseala a lui am copie dupa dosarul de executare si am descoperit ca a "uitat" sa treaca despagubiri de aprox 2 miliarde .din 335 de persoane din dosar a facut executarea pt 290 persoane iar pt 45 de persoane a scris in dosar ca nu sa putut face executarea din lipsa de acte doveditoare(desi sunt pt ca pe alta fila se explica actele depuse de avocat ,in sentinta adica)si ca vor face obiectul altui dosar de executare.dar a uitat sa anunte avocatul(nu exista doivada ca avocatul a fost instiintat in scris)si nici avocatul nu recunoaste ca a fost instiintat.toti cei 45 ne-am adunat cand am aflat dupa 4 ani ca dosarul sa executat desi avocatul ne-a anuntat telefonic si verbal ca am pierdut in instanta(minciuna pt ca avem sentinta def irevocabila si executorie in mana) si asa am aflat ca unii din cei 45 au fost sunati in 2012 si 2013 de executor si li sa dat cam 20 mil s-au 40 mil din 100 de mil iar unii nimic.in baza carui dosar de executare nu stiu nici ei.doar s-au trezit sunati sa vina sa ia banii.am depus plangere la DNA pitesti si ni sa spus ca pur si simplu e inselaciune ce au facut avocatul si executorul si ne-a indrumat la parchet.ce putem face sa ne recuperam banii?suntem 45 de pagubiti care ne vrem banii.eu personal nu am primit nici un leu din 100 de milioane.in schimb am fost amenintata sa uit de dosar si sa nu mai vb cu presa si tv.multumim
am dat in judecata Rafiservul in martie 2008 in dosar 687/109/2008 am castigat procesul definitiv irevocabil si executoriu.dar nu am primit banii nici acum.avocatul mi-a dat dosarul fara stirea mea la executat la un executor care nu ma pus pe lista de executare motivand ca nu sunt toate actele mele la dosar desi suntem 44 pe lista respinsa de executor pe unii ia chemat la birou si lea dat o parte din bani.avocatul nu stie cica despre ce acte lipsesc la executare motivand ca executorl nu la anuntat de lipsa lor.eu detin actele din dosar executare si dovezi ca inii dintre cei 44 lasati pe dinafara de executor au primit o parte din bani.mentionez ca nu ne-a anuntat nimeni ca sa castigat procesul si nici de executare.am aflat anul acesta de pe net.cum ne recuperam banii.este vb de sute de milioane.amandoi ne-au furat desi trebuia sa ne dea banii din feb 2009.
daca am in ingrijire un copil cu handicap grav in varsta de 13 ani si i-au indemnizatie de handicap pt ca el este minor,pot beneficia de concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani daca nasc?