Buna ziua
Societatea a folosit pana acum facturae cu TVA multiplu- timp de 5 ani si jumatate. Din acest moment va fi nevoie si de facturare fata tva. Cum se procedeaza?
Multumesc
Vreau sa inchiriez o masina care este cumparata in leasing si se afla cu contractul in derulare. Utilizatorul contractului a obtinut un acord prealabil de subinchiriere, pentru mine, insa nu pot inscriptiona masina fara acordul leasingului cu toate ca nu se stipuleaza in contract asa ceva . Posibil sa perceapa si un comision utilizatorului pentru ca eu inscriptionez masina?
Te rog frumos Georgiana , daca ai primit e-mailul solicitata aici , dami-l si mie . Mersi!
ma ajuta cineva, va rog! nu am fise de evalaure pana acum, am preluat doar de ceva timp serviciul#-o1 Am minteles ca evaluarea se face doar o data pe an, deci acum tebuie facute , sau ma rog, trebuiau facute pentru 2011? Va rog frumos un model pentru sectorul turism:((:((:hm:
Buna ziua
Va rog , cui trebuie sa ma adresez pentru verificarea unei Asociatii locale de tip Composesorat de pasune si padure? Suspiciunea mea consta in derularea activitatii lor in mod netransparent, avand in vedere ca s-au vandut suprafete foarte mari din acest Composesorat si nu s-au impartit banii transparent si s-au facut nedreptati!
Multumesc frumos!
Buna ziua
va rog frumos : in localiatatea in care locuiesc s-a format un ONG care are printre altee obiecte de activitate si asocierea in scopul sprijinirii localnicilor in a putea primii niste bani din vechiul composesorat de pasuni al localitatii.
La inceput au demarat prin a lua informatiile necesare de la fondul funciar si apoi trebuiau identificati composesorii in viata sau mostenitorii acestora. Au chemat dupa bunul lor plac persoane , unele fiind necesara dovedirea prin acte a succesiuni , altele nu. Personal am depus (la cererea lor!)un dosar cu acte care dovedeau ca un frate al bunicii mele ar fi fost composesor, ulterior cand o parte din suprafata f mare de fapt a composesoratului s-a vandut si cand s-au impartit niste banii( intr-un mod pe care eu nu l-am inteles!)m-au chemat la cea adunare si in final fara explicatii , eu nu am mai aparut pe nici o lista ca urmas de composesor si consiliul de administrare al composesoratului nici nu mai doreste sa reia verificarea dosarului , fiind o masura interna hotarata de ei!!!
Acum cred ca trebuie sa va explic gradul exact de rudenie al meu cu persoana la care se face referire ca a fost composesor.
Eu sunt nascuta in 1960, la adresa mea de nastere au locuit parintii mei -decedati, in 2000, bunica de tata decedata in 1985 si fratele bunicii decedat in 1969. Referindu-ma la acesta din urma pot spune ca nu a fost casatorit niciodata , nu a avut urmasi , nu a fost incadrat in munca numai a lucrat la CAP, dansul finnd mai mic la inaltime decat normal si fiind putin inapoiat mintal.
La momentul decesului locuia la aceeasi adresa cu familia mea, a fost ingrijit si intretinut de familia mea si ingropat de asemenea .
In 1969 cand a decedat nu s-a facut nici o succesiune deoarece nu avea bunuri mobile sau imobile. In cazul de fata cu composesoratul mie mi se invoca faptul ca nu am acte de mostenire dupa acest frate al bunicii mele!
In aceeasi situati , dar cu grade de rudenie mai apropiate sunt maimulte persoane din aceasta localitate ceea ce ne-a pus pe ganduri. Doresc sa mentionez ca in prezent cateva sute de hectare din composesorat s-au expropriat de Stat in vederea construirii unui tronson de autostrada si acum se vor impartii cateva miliarde vechi de lei!
In concluzie dac va rog sa ma ajutati in sensul ca nu stiu exact ce trebuie sa facem noi cei dati de o parte, cum putem verifica activitatea si organizarea acestui ONG, care nu a facut publice prin afisare nici un fel de detaliu. Ei s-au strin la Caminul Cultural al localitatii cu discretie si cu tot felul de prietenii.
Va multumesc anticipat
Sunt nascuta in 26.06.1960, lucrez din 1981 luna 09, am 19 ani si 4 luni grupa a2-a de munca, va rog frumos , cand ma pot pensiona anticipat , anticipat partial sau de drept?
Va multumesc
In judetul Hunedoara la marea majoritate a magazinelor mari sau mici (pt ca nu am fost la toate ) nu se mai primesc aceste tichete. Am fost preluati ca "clienti" de o alta Societate [EDITAT], dar aceasta nu deconteaza tichetele EUROTIKET. Astazi nu a raspuns nimeni la telefoane din partea EUROTIKET. Valabilitatea acestora este pana in 31.12.2011. Doresc sa stiu ce se poate face si dac s-a propagat in toata tara?#-o