CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Daca onorariul perceput dvs fie si pt o consultatie ar fi fost la nivelul perceput de avocatii din vest nu cred era o problema pt coleg sa isi declare toate veniturile.Faptul ca nivelul onorariilor este extrem de scazut si cu toate acestea clientii cauta cel mai ieftin pret fara sa isi puna alte probleme face ca si av sa caute sa isi reduca costurile.
Stimate domnule avocat, vă mulțumesc pentru că v-ați aplecat asupra subiectului deschis de mine!
Nu am spus NICAIERI că acest "coleg" își declară sau nu veniturile!!!
Suntem într-o economie de piață unde există cerere și ofertă și nu eu am împiedicat "ca pentru o consultație juridică oferită" costul să fie oricare inclusiv "la nivelul perceput de avocatii din vest"!
Afirmația "Faptul ca nivelul onorariilor este extrem de scazut si cu toate acestea clientii cauta cel mai ieftin pret fara sa isi puna alte probleme face ca si av sa caute sa isi reduca costurile." are o fractură de logică pentru că pentru ORICE consumatorul caută cel mai mic preț raportat la calitate și nu are legătură cu ce face "producătorul" pentru a atinge acel preț! Chiar nu vă în țeleg! Ce are "coada vacii cu ștampila primăriei"? Pe mine mă interesează cel mai bun preț în condiții legale și cum face acest lucru "ofertantul" e treaba lui și nu a mea dar pentru mine să fie LEGAL contractul meu cu el! Dacă nu-i competitiv asta este!
Vreți să spuneți cumva că este "de vină" consumatorul care caută "cel mai mic preț" ignorând alte aspecte? La mine nu-i așa, am luat în considerare ratingul avocatului de pe acest site... și nu cred că e de vină consumatorul care caută cel mai mic preț pentru că el îl caută cu respectarea legilor în vigoare iar dacă prețurile erau "ca-n vest" ar fi căutat și acolo cel mai mic preț raportat la calitatea serviciului!!! NU consumatorul stabilește dacă "un producător de orice" își desfășoară activitatea legal sau ilegal!
Sau vreți să spuneți cumva că unii (sau toți că nu prea pricep din postare?) dintre colegii dumneavoastră folosesc "mijloace nelegale" pentru a scădea costurile (inclusiv cel semnalat de către mine)???
Vă multumesc!