Nu aveti unde sta in Cluj? Mie imi pare ca aveti. Ce rata? Vorbim despre transport sau despre ce?
Dv. platiti rate la o locuinta si nu aveti locuinta? Cheltuiti bani ca sa aveti unde sta, unde pune capul pe perna noaptea, dar nu aveti, in realitate, unde dormi?
Va rog mult, recititi-va mesajul de cateva ori dupa ce il scrieti, nu inteleg, nu sunt explicatii clare. Cred ca la fel interpretati si dispozitiile legale. Cred ca nu va calificati la transport. Evident ca nu se poate sa va indepliniti concomitent conditiile pentru amandoua. Cred insa ca ordinul se poate interpreta si in sens restrictiv si ca asa vor si face, caz in care vor considera ca nu va calificati pentru niciunul dintre cele doua deconturi/compensari.
Redobandirea cetateniei este o procedura care cere mai putine conditii indeplinite decat dobandirea cetateniei romane prin casatorie. Se cer doar 3 conditii, sa nu fie condamnat pt o infractiune care sa il faca nedemn de a fi roman, sa fie major si sa fie loial Romaniei, cam atat. Dureaza 5 luni parca termenul pentru redobandire pe art 11. Gasiti si pe site-urile consulatelor conditii si cum sa dovediti indeplinirea lor.
Trebuie vazut actul de proprietate al apartamentului de la et. 4. Tind sa cred ca nu este comuna, insa indiferent, asociatia ar trebui notificata si intrebata. Ulterior notificat proprietarul de la 4.
Vorbiti cu un avocat, cu cine va judecati? Depinde si ce apare la DITL, ce timp a trecut si de cand... exista sau nu CF...
In loc sa il contestati, uitati-va păe Codul rutier, e mai de ajutor. Ora zilei nu este relevanta pentru dotarea bicicletelor cu lumina rosie, de exemplu. La fel elementele reflectorizante de pe bicicleta. In anumite conditii, se merge cu luminaa aprinsa si ziua.
Singurul lucru conditionat de situatia noapte - zi este imbracamintea reflectorizanta.
Nu stiu ce vaneaza politistii, insa se pare ca nu prind mai nimic, majoritatea biciclistilor nu respecta regulile. Iar cele aratate de dv. mai sus sunt sanctionabile cu amenda, faptul ca v-au dat doar avertisment este dovada ca nu si-a pus omul capul cu dv. Asadar nu pare vanatoare.
Chiar daca ati contesta, nu vad sa si castigati. Va rog insa sa cititi Codul rutier.
Il gasiti la notarul unde o veti da. Daca doriti sa o vedeti inainte, cautati pe net, sunt destule modele.
Ce doriti? Noi nu avem nicio parere de locuinta, nu stim daca e frumoasa sau nu. :D
Trecand peste partea hazlie, recititi si dati-ne un text mai coerent ca sa va ajutam si o intrebare mai clara.
Ati spus ca HG este destul de clar, dar ce parere avem de locuinta? Nu conteaza parerea noastra, legea zice ca daca ai locuinta, nu te califici. Nu conteaza cum e ea, cat de mare sau mica, ce cota etc. Daca ati inteles asta cand ati depus pentru decont, imi e dificil sa inteleg de ce ati mai depus si, mai ales, rapsunsul cui e ca detineti doar 50%? Ati intrebat ce?
Incercati sa ne explicati mai clar ce mandat e, al cui, cum s-a stabilit salariul etc.
Parerea mea este ca nu stiti ce s-a intamplat. Nu exista reevaluare, ati inteles gresit. O fi vreo amanare a pronuntarii, o fi vreo repunere pe rol... nu stim, cel mai probabil prima.
Sunteti avertizat ca incalcati regulile de circulatie. Pentru viitor ar trebui sa aveti mai multa grija cum conduceti, sa nu inceapa sa va vina amenzi. Sau mai rau...