Buna ziua am un contract de inchiriere ,incheiat la circa financiara pe 5 ani ex de la 12.03.2012 pana la 12.03 2017,Nu am apucat sa il notez la cadastru inca ,dar propietarul dupa 9 luni a vandut casa fara sa ma anunte.Il pot chema in instanta pe propietar pentru nerespectarea contractului?Am sanse de castig?Mentionez era la zii cu toate darile apartamentului....
Buna ziua am intretinere 1500 ron restanta si am incheiat un contract de mediere intre presedintele blocului mediator si eu locator [chirias],un contract pe care sa il achit in 3 rate ,prima rata achitand deja .Pe data de 14 am fost sa achit cea de-a treia rata dar am avut surpriza sa aflu ca restanta totala a fost platita de propietarul casei.Spunetimi va rog ,in cazul in care acesta a achitat total intretinerea stiu ca contractul de mediere se incheie .Dar intrebarea este ,daca propietarul a venit fara sa anunte si a achitat intretinerea ,are vreun drept sa ma dea in judecata sau eu stiu alte pretentii,in momentul ce eu imi respectam contractul?si domnul presedinte al blocului mi-a dat adeverinta ca imi respectam contractul si acesta sa incheiat dat fiind ca propietarul, a platit restul sumei?
Buna ziua am o intreprindere individuala din 2010 care are insa datorii si nu o pot inchide,dar nu mai lucrez pe ea am predat memoria casei de marcat ,am inchis punctul de lucru prin cerere .Intrebarea este cum pot suspenda pe o perioada de timp activitatea firmei ,penmtru a nu mai fii nevoita sa fac acte catre finante avand in vedere ca nu lucrez cu firma?Multumesc
Buna ziua stie cineva sa imi spuna pe cati ani se poate incheia un contract de comodat prin notariat pentru infiintarea unei intreprinderi individuale?Multumesc....
Buna ziua ,am un contract la circa financiara incheiat pe 7 ani si as dorii sa il notez in cartea funciara la cadastru,dar nu cunosc numarul de carte funciara,insa am numarul actului de propietate si numarul cadastral.Pot sa il inscriu fara sa stiu numarul de carte funciara?sau cum pot afla numarul de carte funciara daca am numarul contractului de propietate.Multumesc.
e serios contractul incheiat la circa financiara intre mine si propietar,pe o perioada fixa de ani ex de la 12.02.2013 pana la 12.02.2018.am original ca sa facut in 3 exemplare.si propietarul vrea dupa aproape un an sa il vanda ,nu il intereseaza de contract.
Buna ziua sunt chirias cu contract la circa financiara pe 6 ani.Propietarului ii sa nazarit dupa 10 luni ca vrea sa vanda casa .Am dreptul sa cer in instanta faptul ca nu si-a respectat contractul?Mentionez sant la zii cu toate darile ....