iar asta cu minim 150 mp si minim 10 m front este reglementarea interna a institutiilor statului, diferind de la zona la zona. sunt zone in care deschidera minima la strada este de 12 m. de-asta am si spus ca trebuie vazute PUZ si PUG.
si inca ceva: o constructie pe firma implica de asemenea costuri foarte mari si ulterior, iar daca este si aport la capitalul social...X-(
eu as mai avea o intrebare: din cate am inteles, terenul este o mostenire. casa este si ea inclusa in certificatul de mostenitor? mai exact: exista acte de proprietate pentru casa?sau se spune ca, constructia a fost edificata de.....fara a exista acte? astept intai raspunsul ca sa pot veni cu supliment.
eu personal nu am auzit de acordul vecinilor pentru a-ti construi o amarata de casa, cum spui tu, pentru ca oricum va trebui sa respecti niste norme legale la constructia casei. din cate cunosc, suprafata minima a terenului este de 150mp pt.teren si mai mult chiar, cel putin 10 m front stradal, dar asta difera in functie de zona, asa ca cel mai bine ar fi sa te uiti pe PUZ(plan urbanistic zonal) si PUG (plan urbanistic general) si asa o sa-ti dai seama mai exact. pe-astea le poti lua de pe site-ul primariei de care apartii.
Domiciliul fiscal se stabileste acolo unde persoana fizica isi are sediul social. cererea de inregistrare a domiciliului fiscal se completeaza si se depune in cazul in care contribuabilul isi schimba domiciliul fiscal declarat anterior. Cererea se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla noul domiciliu fiscal si va fi insotita de documente care sa faca dovada detinerii sau ocuparii legale a spatiului pentru noul domiciliu fiscal.
si in cazul deschiderii unui punct de lucru dupa infiintarea unei societati care avea doar sediu fara activitate, este necesara rescrierea actului constitutiv?practic nu se modifica nimic, doar apare in plus un punct de lucru. sau actul se reface numai in cazul unei modificari a ceva ce exista deja in contract?
din cate cunosc, ar putea sa ia copilul definitiv in alta tara, cu conditia clara ca ea sa aiba domiciliul acolo. este oricum o procedura de durata, dar cel mai bine ai incerca sa suni si la 9590 pentru eventual mai multe detalii
cata vreme exista hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care minorul i-a fost incredintat fostei sotii, aceasta poate iesi cu copilul din tara, fara a mai fi nevoie de declaratia celuilalt parinte. legea 248/2005 modificata arata clar acest lucru (art.30 lit.c)