avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate gica1234

Activitate gica1234

la adresa din buletin.
Răspuns la discuția Somaj
multumesc .
Discuție Somaj
buna seara.am o intrebare .in data de 12 februarie 2014 am depus dosarul de somaj iar doamna de la somaj care mi-a primit dosarul m-a trimis sa semnez carnetul si ca dupa 20 a luni fb mi-a spus ca o sa primesc somajul dar nu am primit ,as vrea sa-mi spuna cineva o sa primesc luna aceasta somajul ?:multumesc.
Răspuns la discuția dosar la politie
va multumesc pentru ajutorul dat .chiar luni o sa fac aceste demersuri.
Răspuns la discuția dosar la politie
nu trebuie sa fac la parchet?
am o intrebare . am un dosar penal la politia din comuna de aproape un an de zile si asi vrea sa fac o cerere de urgentare a dosarului unde trebuie sa o fac la politia din comuna sau la parchet ca politistul tine dosarul in dulap si nu vrea sa-i dea drumul .tot spunindu-mi ca este in lucru anume sa nu-i dea drumul este un dosar pe o infractiune rutiera fara nici o vatamare corporala sau accident rutier .cine ma poate ajuta cu aceasta intrebare.multumesc.
cind i-am dus dovada de numar i-am spus politistului sa nu-mi mai faca dosar penal i-am spus sa-mi dea o amenda, si am recunoscut ca am gresit ca nu am stiut dar nici nu a vrut sa auda .Va multumesc.pentru raspuns.
buna seara.in luna ianuarie am fost oprit in trafic de politia din comuna conducind autoturismul tractind o remorca in urma ei ,mentionez ca remorca am facuto eu acasa sa ma servesc cu ea cind aveam nevoie pe la cimp din cind in cind iar politia mi-a facut un dosar penal pentru conducerea unui autovehicol tractind o remorca neinmatriculata pe drumurile publice stiam ca nu este voie dar eu o foloseam pe drumurile de cimp cum fac toti care mai au remorci facute acasa si politia mi-a spus ca trebuia sa merg la primarie sa-mi scot numar de comuna ,la care eu nu am stiut ca de la primarie se pot da numere pe o remorca care nu corespunde RAR ,,iar a doua zi m-am, dus la primarie si intradevar mia dat un numar pentru remorca la care am ramas uimit ca primaria da asa ceva ,am luat nunumarul si m-am dus la politie si i-am lasat acea dovada sa o anexeze la dosar ,acuma eu as vrea sa stiu la ce sa ma astept dupa noul cod penal ? cine ma poate ajuta cu un raspuns ,va multumesc.
Răspuns la discuția Somaj
mai am o intrebare.in luna ianuarie am fost oprit in trafic de un echipaj de politie cu o remorca facuta de mine care nu o puteam inmatricula ca nu avea cum sa corespunda RAReu ma serveam cu ea pe la cimp si politia mi-a intocmit dosar penal si mi-au spus ca de ce nu am scos pe remorca numere de comuna de la primarie 'i-am spus ca nu am stiut ca primaria da numere pe asa o remorca ,a doua zi m-am dus la primarie si intradevar mi-a dat numere de comuna si le-am dus la postul de politie si le-am lasat dovada aia de la numere sa o puna la dosarul penal ,...intrebarea mea este ;ce se va intimpla dupa noul cod rutier ,voi plati vreo amenda penala sau ma va scoate de sub urmarire penala .cine poate sa ma informeze ? va multumesc.
Răspuns la discuția Noul COD PENAL
va multumesc.