avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate madara81

Activitate madara81

Buna ziua! In cazul in care o persoana cu care am locuit si am ingrijit-o mai multi ani ( menaj si orice era necesar, persoana fiind foarte greu deplasabila datorita greutatii exagerate) a decedat si nu are mostenitori decat verisoare care declara ca nu sunt interesate de mostenire, cine poate deschide succesiunea? Exista vreo modalitate legala de a deveni eu mostenitoare? Daca da, cum trebuie procedat? Mentionez ca decedatul urma sa mearga la notar sa imi faca testament mie dar ,din pacate, viata i-a fost curmata brusc. Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Buna ziua! Doresc sa achizitionez un apartament pe care sa il achit integral dar vanzatorul nu vrea banii prin banca, ci cash Care este dovada platii? Declaratie notariala din partea vanzatorului? Sau cum? Multumesc!
Care sunt etapele si termenele de contestare in cazul vanzarii la licitatie publica a unui imobil?
Ce riscuri pot aparea pentru participantul la o licitatie organizata de un executor judecatoresc pentru un bun imobil aflat in executare silita? Care sunt pasii in cazul acestei proceduri?
Discuție Promovare grad
Buna ziua! Pentru promovarea in grad profesional se poate lua in calcul si vechimea in specialitatea studiilor dobandita inainte de angajare in institutia publica? Mai concret, sunt angajata de 2 ani si jumatate intr-o institutie publica ,am promovat de la debutant pe grad profesional asistent. Inainte de a ma angaja in aceasta institutie am dobandit 5 ani de vechime in specialitatea studiilor. Pot promova direct in gradul profesional superior luand in calcul vechimea dinainte de a ma angaja in institutie? Multumesc!
Discuție Darea în plata
Buna ziua! Am accesat un credit pentru cumpărarea unei locuințe în anul 2005. Începând cu anul 2014 mi s.a făcut poprire pe salariu, în 2015 mi s.a executat silit di vândut apartamentul, banca nu și.a recuperat datoria continuând să.mi retina din salariu. Ce demersuri trebuie să fac și cui da ma adresez pentru a mi se ridică poprirea pe salariu???
Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri!!!
Buna ziua!
Ce tip de contract se poate încheia cu o persoana in vârstă pe care mă oblig să o intretin în schimbul cedării unui apartament? La ce riscuri llegale ma supun -eventuali moștenitori, renunțarea la înțelegere a actualului proprietar? Ce obligații legale îmi revin? Intențiile mele sunt cât se poate de serioase dar n.as vrea să mă trezesc peste un timp cu probleme...
Mulțumesc!
Buna ziua!

Cum se procedeaza in cazul in care am dori sa trecem pe numele copilului nostru minor un apartament proprietatea sotului meu inaintea casatoriei?Care ar fi costurile, procedura si ce dezavantaje ar fi?
In cazul in care ma despart de sotul meu si apartamentul este pe numele copilului, ar beneficia in continuare copilul de apartament?

Multumesc