avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Activitate catalinp11

Activitate catalinp11

Da, se poate formula o actiune pt acordarea intretinerii.
Un inculpat arestat preventiv, care se afla in centrul de retinere si arestare preventiva al politiei poate sa primeasca pachet ( haine) de la apartinatori prin posta?
Buna ziua
Am primit o amenda pentru ca nu am avut buletinul la mine, desi aveam permisul si restul actelor. Treaba e ca pe procesul verbal politistul a trecut alta data cand a fost incheiat, decat cand a fost savarsita contraventia. Procesul verbal e incheiat la o data ulterioara savarsirii contraventiei. As avea vreo sansa sa castig, daca constest?
Răspuns la discuția Recuperare impozit Germania
Da. Am platit si in Romania
Buna seara! As dori sa stiu care este procedura de recuperare a impozitului platit in germania in baza unor contracte de munca sezoniere desfasurate pe parcursul mai multor ani. Multumesc anticipat!
Buna seara! Un avocat stagiar poate avea ca avocat indrumator un avocat pensionar?
Buna seara! As dori sa stiu care sunt pașii de dobandire a personalității juridice a unei grădinițe private? Din cate am înțeles, unitatea de învățământ privata trebuie sa aibă personalitate juridica proprie chiar daca activitatea acesteia este susținută de un ong sau srl care au personalitate juridica. Va mulțumesc!
Buna seara! Am depus o contestație la executare care mi-a fost respinsa pentru neplata taxei de timbru. Ce as putea sa fac in aceasta situație? Precizez ca inca sunt in termen pentru depunerea apelului
În urma cu un an, am încheiat un contract de prestări servicii (constructii), intre firma mea si o societate straină care are in Romania doar o sucursala fara personalitate juridica. Reprezentantii acestei firme au refuzat sa achite ultimele doua facturi, fara sa motiveze refuzul. Cum as putea sa recuperez creanta in acest caz? Am inteles ca e o procedura complicata si de durata? Multumesc!
Răspuns la discuția Asociat strain in SRL
Actul constitutiv trebuie tradus si in limba pe care o vorbeste el, sau e suficient actul constitutiv in romana?