avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate nicunicolae10

Activitate nicunicolae10

Răspuns la discuția Chirie - ploșnițe
Inchirierea presupune o vizionare prealabila.In general pentru un apartament nou mobilat se cere o chirie mai mare decat pentru un apartament mai vechi.Alegerea a fost a dvs. dupa ce, banuiesc, ati vizionat mai multe locatii.Poate ne tineti si pe noi informati cu privirea la cum sa finalizat situatia dvs.Repet,eu unu nu va dau dreptate.
Răspuns la discuția Chirie - ploșnițe
Eu unu nu cred ca sansele sunt de partea dvs.Pai dvs sustineti ca apartamentul este ok,sau facut si investitiile solicitate de dvs si considerati ca aveti dreptul si la daune.Care este vina proprietarului?
Castigam sau pierdem negustori ne numim.Asa suna sfatul dvs.Numai ca riscul si pierderile sunt doar ale clientului. Avocatul isi ia onorariu si ce iese, iese.
O actiune in instanta presupune angajarea unui avocat.Sansele sa piarda zic eu sunt mai mari decat sansele sa castige. Daca pierde sunt sanse mari sa plateasca si cheltuieli de judecata.Deci ceva cheltuieli sunt.Daca exista un avocat sigur 100% ca o sa castige acest proces poate o ajuta pe aceasta doamana cu o reprezentare in instanta fara plata onorariu in avans.Adica sa accepte sa-i fie platit onorariu doar dupa ce castiga procesul si obtine cheltuieli de judecata. Sunt o gramada de profesionisti pe acest site,sa vedem cate oferte o sa apara.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Or trebuie asigurate locuri de parcare dar nu este obligatoriu sa fie si gratuite.In Austria majoritatea restaurantelor de pe autostrazi au toalete dar sunt cu plata.Au porti de acces ca la metrou.HG 525 :se va asigura minim 1(un) loc de parcare la o locuinţă a cărei suprafaţă construită desfăşurată este de maxim 100 mp.se vor asigura minim 2(două)locuri de parcare la o locuinţă a cărei suprafaţă construită desfăşurată este mai mare de 100 mp.este necesară suplimentarea cu minim 20% a totalului de locuri de parcare/garare stabilite, pentru vizitatori
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce oras din Romania gasesti apartament construit inainte de 1990 care are si loc de parcare?In Bucuresti sigur nu.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte sa ajungeti in instanta verificati daca aveti sanse de castig.Un proces presupune si niste cheltuieli si nu mici.Decat sa cheltuiti 2-3000 euro pe un proces fara sanse reale de castig,mai bine dati 4-5000 euro pe un loc de parcare si rezolvati problemaPe avocatnet sunt multe cazuri asemanatoare cu al dvs.Sincer ,din ce am citit eu cred ca este o cauza pierduta .In cele mai multe cazuri locuri de parcare sunt proprietate privata(fie pe pers fizica sau juridica) au numere cadastrale separate si nu aveti cum sa castigati in asemenea cazuri.
Dacă suni de 1000 de ori la 112 și de 1000 de ori au fost urgente nu se întâmplă nimic e dreptul dvs. Dacă sunați la 112 doar ca sa-i întrebați ce a făcut România cu Lituania o să luați amendă. Cam asa și cu reclamațiile dvs.,au fost întemeiate nu aveți nici o problemă. Dacă reclamantul dovedește că au fost neîntemeiate o să plătiți daune.

AlexBu a scris:

Exact Dl Jurist, asta stiu si eu. De aceea nu sunt lamurit, si unde mai este asa zisul “abuz” daca exista lege in acest sens, pana la urma autoritatile sunt de vina ca ii trimit controale corect? Ultimul reply pentru ca este destul de clar ca nu va castiga in instanta…

Deci dacă reclamantul dovedește ca reclamațiile sunt făcute cu rea voința și fără temei și la pretenții a cerut daune materiale și un angajament scris că pârâtul nu va mai face astfel de reclamații nefondate judecător de caz va respinge partea cu angajamentul scris ca fiind neconstituțional?

Cornel Vasile a scris:

Nu semnati niciun astfel de document... nu va poate obliga sa semnati.

Bună ziua,
puteti să dați în judecată pe cine vreți dumneavoastră, indiferent de motive și de dovezi întrebarea pe care trebuie să v-o puneți este dacă aveți șanse de câștig. În cazul dvs. șanse de câștig în opinia mea sunt zero.In cazul dumneavoastră situatia este foarte simpla. Dumneavoastra ați luat ceva bani în avans. Din suma care vi se cuvine sa scazut suma pe care o datorați. Interpretati gresit,nu este reținere .Sanatate