avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate danson

Activitate danson

buna ziua ! Detin un imobil in cota parte de 1/2 alta persoana are tot cota 1/2, imobilul nu este delimitat in vreun fel. Se pot evacua persoanele care ocupa fara drept acel imobil altele decat proprietarii care detin cotele? In baza carui articol de lege?
daca in cotract nu scrie data predarii imobilului si cu mobila aferenta pentru care a-ti negociat nu ai ce sa-i faci fostului proprietar. Asta este tipic ROMANESC sa ne pacalim unul pe altul pentru a mai castiga ceva bani.
Buna ziua! Am cumparat un ap.la executare silita si fostul proprietar are datorie la intretinere. Intrebarea mea este,cine trebuie sa plateasca datoria? eu cumparand acel apartament liber de sarcini
am adjudecat un apartament la o licitatie,dar are pus sechestru asigurator la OCPI de catre TMB pentru recuperarea unui prejudiciu.Ce pot face pentru a-mi intabula eu ap.?
am cumparat un ap.la licitatie si executorul judecatoresc nu a platit impozitul pe tranzactie din acest motiv am fost respins la OCPI,am facut plangere la judecatorie iar instanta a dat solutia:Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii cererii. Respinge cererea ca inadmisibilă. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la judecătoria Sectorului 6 Buc. La ce se refera??
cum pot formula o cerere pentru reexaminare intabulare? sau mai bine este sa apelez un avocat? cam cat costa o astfel de cerere? stie cineva un avocat bun?
actul de adjudecatar are rol de act de proprietate in care scrie ca intru in posesia locuintei libera de sarcini,atunci eu de ce trebuie sa-i platesc impozitul? sa-l execute silit si pentru acel impozit nu-i normal!.,oricum stiu ca nu se va itabula si drebuie sa deschid proces in instanta cred
Am inteles raspunsul ca trebuie platit impozitul pe tranzactie dar acesta revine fostului proprietar pentru ca el a luat banii,dar actiunea in instanta se face numai pe baza negatiei de la OCPI?
in aceasi situatie sunt si eu ce-i de facut?