Putem face orice teorie a oricarui chibrit. Eu prefer ca discutia sa fie aplicata, pe legalitate si pe realitatile din instantele din RO. Ceea ce am citit este ceea ce se practica mult prea mult, sa fie folositi copiii ca arme de razbunare. Nu ma va convinge nimeni ca asa ceva este in regula.
Pacat ca intrebarile se invartesc in jurul persoanei dv, in loc sa aiba copilul in centru - mai precis nevoia copilului de relatii personale cu tatal si cu familia extinsa (bunicii). Exceptand cazul cand interactiunea ar vatama copilul in vreun fel, care este motivul pt care nu sunteti acomodanta si nu vreti sa lasati fetita sa petreaca timp cu bunicii paterni sau sa intelegeti ca "fostul" nu e un robot, se pot petrece schimbari de program si este nevoie si de ceva flexibilitate, pe care inteleg ca nu ati avut-o in vedere cand ati solicitat instantei un anumit program? Dv nu aveti niciun fel de schimbari de planuri niciodata? Cum spune si colega avocat Liliana Gradinaru, razboaiele astea nu aduc absolut nimic bun, nici pentru copii si nici pentru adultii din jurul lor. Daca nu exista un motiv real, temeinic pentru a va impotrivi, inseamna ca de fapt nu doriti decat sa-l sacaiti pe el si pe familia sa, folosindu-va de copil. Stiti ca legislatia s-a inasprit recent, iar metodele acestea de alienare parentala sunt pedepsibile.
in plus fata ce ceea ce vi s-a spus deja: exista sistem de programari online, cu ora fixa, functioneaza foarte bine de ani de zile, pe site DRPCIV. Anul trecut cand m-am dus sa inmatriculez o masina, nu era absolut nimeni la acel ghiseu (e un ghiseu dedicat pt programarile online), eu m-am dus la ora programata, in schimb la toate celelalte ghisee erau cozi mari
e greu de crezut ca ati spus toata povestea. O fi Romania cum o fi, dar nu e chiar vestul salbatic, sa vina cineva de pe strada, sa schimbe usa si sa se instaleze. Asta e infractiune, nu are cum politia sa va trimita in civil. Acel cineva la care va referiti este o persoana cunoscuta familiei si care intr-un fel sau altul avea acces in apartament, cel putin in baza unei intelegeri verbale. Faptul ca se abuzeaza de intelegerea respectiva e alta discutie, atunci da, tb mers in civil. Altfel, e patrundere prin efractie si e infractiune toata ziua.
se simte vatamat(a) pt motive personale, e evident, dar cred ca asta nu intereseaza aici, discutia e pur juridica, nu? Morala e alt aspect, dar nu e rolul nostru, as zice.
exista deja jurisprudenta, inclusiv la nivel european, care indica faptul ca si persoanele fizice pot fi procesatori in sensul regulamentului european GDPR. In general, persoanele fizice sunt exceptate, sub aspectul folosirii datelor in interes personal, DAR: daca se folosesc date care pot duce la identificarea unei persoane prin publicarea pe internet, de ex, sau cum e cazul aici ca este raspandita o poza, persoana fizica respectiva intra sub incidenta GDPR. Eu cred ca se poate depune plangere.