Imi pare rau , insa eu nu am pomenit expresia ca trebuie angajat aparator prin procura. Am scris ca "TREBUIE FACUTA O PROCURA SPECIALA UNUI AVOCAT PENTRU PROMOVAREA SI SUTINEREA ACTIUNII DE DIVORT", in cazul in care doreste sa isi rezolve problema divortului si doreste sa fie reclamanta .in proces . Insa avand procura speciala prin care avocatului i se da mandat de reprezentare in instanta , numai este necesara imputernicirea avocatiala. Procura speciala acopera imputernicirea avocatiala. Astfel avocatul va avea in proces calitate de mandatar prin procura speciala.In alta ordine de idei , in procesul de divort , daca un cetatean are rezidenta in strainatate si nu se poate prezenta in calitate de reclamat la termenul de judecata , procura speciala este data avocatului pentru acest motiv temeinic limitativ prevazut de legiuitor. Vezi art.920 NCPC ( pedeapsa privativa de libertate, boala grava,interdictie judecatoreasca, RESEDINTA IN STRAINATATE, sau elte asemenea sit:hm:uatii care il impiedica sa se prezinte personal)
trebuie facuta o procura speciala unui avocat pentru promovarea si sutinerea actiunii de divort .insa trebuie dovedita rezidenta reclamatei in italia daca nu , avocatul nu o va putea reprezenta in instanta .
Pai atunci in conditile in care s-a constatat ca reclamantul este unicul mostenitor e normal sa ii respinga actiunea prin constatarea calitatii de mostenitor. Paratul a achiesat prin intampinare la actiunea reclamantului sau s-a opus. Cheltuielile depind si de pozitia procesula a paratului. Dar am totusi o nelamurire: reclamantul nu stia ca era unic mostenitor?Nu stia ca paratul a fost strain de succsesiune? Acest proces a fost deschis in termen de un an dupa noua procedura de la decesul defunctului?
Va multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am sa incerc sa le trimit e mail insa le voi trimite pe email si sentinta civla scanata . Poate imi vor raspunde! Oricum am sa ma sredez si oficial pentru ca clientul meu sa nu intampine vreo problema la granita...
De fapt care a fost obiectul procesului.?????????? Este imposibil de respins actiune in modalitatea in care dumneavoastra expuneti speta dedusa judecatii.
nu de dvs depinde cat va dura procesul . Ca martor va trebui sa va prezentati cand veti fi citat in caz contrar , daca declaratia dvs. are o relevanta hotaratoare veti fi adus in fata instantei cu mandat. Nu are importanta daca ati spus ca nu lucrati . Spuneti ca s-a interpretat gresit in acel momen de cel care v-a luat declaratia. Pentru dvs. nu este o povara acest proces, in principu veti vi audiat doar o singura data , ceea ce insemna ca veti fi prezent oar la un termen de judecata.
In primul rand intrebarea care se pune este daca fiica dumneavoastra este casatorita , divortata sau a avut cu cel de care este despatita din 2011 doar o relatie de concubinaj?
.Presupun ca minorul este inregistrat pe numele fostului sot, din cate se subintelege...Acum intrebarea este..cati ani are minorul? Caci actiunea in tagada paternitatii pornita de mama sau de sotul mamei se prescrie in termen de 3 ani . Daca sunteti in acest termen mama poate promova actiune in tagada paternitatii impotriva fostului sot si deasemnea trebuie sa indice si sa il cheme in judecata , tot in calitate de parat si pe tatal biologic.