avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Activitate danielaSS

Activitate danielaSS

Răspuns la discuția Poprire salariu
Multumesc mult!
O zi frumoasa!
Discuție Poprire salariu
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei popriri deja efectuate, iar daca salariul se modifica, adica creste, angajatorul este obligat sa modifice cuantumul popririi?

Multumesc mult!
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc pentru raspuns.
Discuție Succesiune
Buna ziua,
Va rog in mod respectuos sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei situatii:sucesiune dupa persoana decedata in anul 2006 neefectuata, in momentul de fata fiind in viata sotia defunctului, unicul fiu si unicul nepot, acesta fiind major.Sotia defunctului doreste sa faca succesiunea si sa treaca toata partei ei si a fiului in favoarea nepotului, toti fiind de acord.Unde trebuie sa se prezinte, trebuie sa se prezinte toti trei,ce act ar fi recomandat sa se faca si cat credeti ca ar costa estimativ totul, avand in vedere ca nu s-a facut in termen?Este necesar avocat?
Va multumesc din suflet!
O zi frumoasa la toata lumea !
Buna ziua,
As dori sa va intreb daca in cazul unei popriri pe salariu deja facuta, salariul fiind luat prin caserie, as putea sa imi fac din nou un card da salariu la o banca?M.as putea trezi cu contul blocat???

Multumesc mult!
Răspuns la discuția Poprire salariu
Ma sfatuiti sa incerc, direct la sursa... locuiesc in Bucuresti.
Acum, in ianuarie va fi prima poprire pe salariu.Este vorba despre un credit de nevoi personale, fara ipoteca, eu titular, fostul sot coplatitor.Creditul a fost cesionat de Kruk de la cek bank, nu am semnat nimic cu ei, nu am primit nici o notificare de cesiune...nimik, desi in incheierea de la instanta este mentionat faptul ca am fost instiintata.
Multumesc mult!
Discuție Poprire salariu
Buna ziua,

As dori sa va intreb daca dupa ce se infiinteaza poprirea pe salariu se m.ai poate discuta cu firma de recuperare(kruk ) pentru reesalonare sau ...plata mai in avantajul meu. Referitor la contestatia la executare ce ma sfatuiti??Din cazurile vehiculate aici...credeti ca sunt sanse de castig in instanta?
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Carte identitate minor
Multumesc mult!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea si rezolvarea unui caz, respectiv:
- copil minor-15 ani
- carte de identitate provizorie, momentan expirata
- domiciliu in fapt in alta localitate decat domiciliu in fapt a parintilor, respectiv la rude(matusa materna), fara masura de protectie
- parinti despartiti in fapt, fiecare locuieste la alta adresa
- nici unul dintre parinti nu este proprietar de imobil, tatal locuieste cu chirie, iar mama in locuinta sociala, cu domiciliu in acel imobil
Intrebarea este daca acestui minor i se poate elibera carte de identitate la domiciliul lui in fapt actual, deoarece parintii refuza implicarea.
Multumesc din suflet!
O zi frumoasa.
Răspuns la discuția Proces despagubiri
Multumesc pentru sfat mikylaur!
Da, nici nu ma pot gandi ce costisitor ar fi.Eu am inteles ca trebuie sa deschid proces pe raza de domiciliu a paratului, a imobiliului...
Da, ar fi f bine si ar merita sa se deplaseze....!
Din pacate nuci nu stiu la cine sa apelez...sunt de putin timp aici.
Multumesc!