avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate impotrivacoruptiei

Activitate impotrivacoruptiei

Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma totala de 5900 am sunat la agentul care mi a acordat imprumutul mi a spus ca numai e dosarul la el este la bucuresti si ca este dat la executor judecatoresc si ss astept. Am asteptat o luna , nimic am sunat , i am spus ca vreau sa platesc, da in 5 zile lucratoare daca nu trimitem dosarul la executor, eu nu am primit in toata aceasta perioada nici o notificare scrisa decat acuma o saptamana aceeasi chestie sa platesc in 5 zile lucratoare , asta dupa ce am sunat eu pentru a ma lamuri.. ce pot face in situatia de fata, eu nu am platit, dar eu acasa nu am.primit nici o notificare plus ca o luna si ceva m au dus cu vorba ca.dosarul e trimis la executor , inregistrari ce pot fi verificate.
Iar dupa o luna sun si ca sa platesc daca nu trimite dosarul..ce pot face?
Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma totala de 5900 am sunat la agentul care mi a acordat imprumutul mi a spus ca numai e dosarul la el este la bucuresti si ca este dat la executor judecatoresc si ss astept. Am asteptat o luna , nimic am sunat , i am spus ca vreau sa platesc, da in 5 zile lucratoare daca nu trimitem dosarul la executor, eu nu am primit in toata aceasta perioada nici o notificare scrisa decat acuma o saptamana aceeasi chestie sa platesc in 5 zile lucratoare , asta dupa ce am sunat eu pentru a ma lamuri.. ce pot face in situatia de fata, eu nu am platit, dar eu acasa nu am.primit nici o notificare plus ca o luna si ceva m au dus cu vorba ca.dosarul e trimis la executor , inregistrari ce pot fi verificate.
Iar dupa o luna sun si ca sa platesc daca nu trimite dosarul..ce pot face?
Discuție Juridic
Am și eu o curiozitate de ceva vreme și nu am găsit nici un raspuns . Dacă de exemplu sunt intr o școala gen ( Agenți Câmpina , academie, jandarmi , agenți Tg Ocna , pompieri ) și ai săvârșit o abatare disciplinara și vei fi consemnat pe o perioada de 30 de zile fără sa ieși deloc din unitate nici in Weekend este o infracțiune , adăugând ca ai o familie cu un copil aproximativ 6-12 luni, ai un job in Weekend in care câștigi ceva bani, ai o facultate care trebuie sa frecventezi iar tu ești consemnat chiar și in wekeend așa cum scrie in regulament ce poți face ?
In seara de 20 /21 08 2014 , am fost cu prietenii la o petrecere , ulterior de la aceea petrecere au plecat inainte aprox 20 de persoane la Rompetrol ( HEI) s-au certat pe acolo , intre timp vin si eu cu 3 prieteni , iar acestia au plecat , firma de paza a fost chemata si ne au luat pe noi la intrebari , unul dintre ei m a conoscut si m-a luat la intrebari , normal ca nu aveam nici o treaba , intre timp a venit si jandarmeria (prietenii mei mancau , eu beam un suc si stateam cu fundul pe masa) .. sa ne legitimeze si i am intrebat pentru ce daca noi nu avem nici o vina , iar unuia dintre ei i s-a parut ca sunt figurant ca stau cu fundul pe masa , si spunandu-i ca nush daca e buna adresa pe care o dau ca am si viza de flotant si e posibil sa apara 2.. m au luat la sectie , iar in masina mi au fost adresate cuvinte jignitoare etc.. la sectie vorbind ca la usa cortului. ce pot face si cui ma pot adresa , nu e normal sa se intample asa ceva intr - o tara in care ei doar ar trebui sa si faca meseria nu sa ii ia pe cei ce li se pare lor mai mult sau mai putini figuranti
Discuție Amenda
Am primit acasa o amenda ce am primit-o acum 2 saptamani pe care nu am semnat-o . nu e rutiera , am luat-o la sectia de politie , cum as putea proceda in instanta sa o contest
Răspuns la discuția Politia Romana , 2014
si amenda nu as putea sa o contest dupa ce o sa o primesc acasa?stiu este foarte greu fara dovezi..
Ma aflam intr-un club , la care m-am luat cu cineva , am fost scos afara de niste prieteni a acestuia si lovit , am sunat la politie a venit un echipaj , dar se cunostea cu cei din gasca am fost tot eu luat la sectie , lovit in masina , si la politie am inceput sa ma desfasor si eu (sa injur , sa acuz sa.) am fost batut .. si amendat , nu am semnat amenda!! .. Precizez ca am vrut sa filmez dar mi au luat telefonul si mi a fost dat inapoi cand sa plec