avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate redu

Activitate redu

asa arata un astfel de naunt teapa

Salut aveți nevoie pentru a face investiții în afacerea ta? proiectele dvs.? pentru a realiza visele tale? granturi băncile dvs. de împrumut you ?? Nu există mai multe griji, te-am pus cu un împrumut de la 5000 € la 8.000.000 € la termeni foarte simpli pentru oameni care pot plăti un interes de 2% până la 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind special nu vreau să încalce legea cametei. Fac, de asemenea, investiții și împrumuturi între în special toate tipurile. Am oferit e de credit pe termen scurt, mediu și lung. Noi nu știm utilizările dumneavoastră și transferurile noastre sunt furnizate de către o bancă pentru securitatea tranzacției. Daca sunteti interesati va rog sa imi cunosc suma pe care doriți împrumutat această adresă: Adresă: heiko.engelhard22@gmail.com
Eu am gasit un anunt asemanator pe Internet si am trimis e-mail - stiam ca este teapa si voiam sa vad cine este in spatele lor .

Am primit un e-mail tradus din engleza cu google translate cum ca am fost acceptat de nu stiu ce banca imaginara si ca tot asa ca dvs trebuie sa depun o anumita suma intr-un cont , am cerut mai multe detalii - am trimit vreo 5 e-mailuri sa mi se dea mai multe detalii , am primit mesa ca trebuie sa dau si copie dupa C.I, actele casei, copie dupa Permisu de conducere si altele.

Sincer va spun ca este o teapa, sfatul meu este sa va duceti la Politie,Politia Economica sa faceti o plangere sa faca ei ancheta .
O firma la infiintare a deschis un cont de capital social 200 lei + internet banking, este normala ca banca dupa 1 an de zile sa ceara un comision-sa oblige clientul SRL /PJ sa plateasca comision aferent contului prin care nu au fost efectuate nici o tranzactie ?

Ms.
Discuție Fuziune firme
Nu stiu daca am postat la rubrica corecta !


Sunt 2 firme-A si B , firma B cumpara firma A in acest caz trebuie facuta cerere,notificare, declaratie sau cum se spune la Oficiul Concurentei ?

Vine cineva de la Oficiul Concurentei in control?

Ms.
cazacuioana, eu sunt expertul contabil- dar nu stiu daca eu ca Administrator pot sa fiu si cel care face expertiza, pot semna ca si Administrator si Contabil !
Discuție Amenintare !
In 1997 am avut un eveniment neplacut care a urmat cu un proces pe care l-am castigat -nu vreau sa intru in detalii - de atunci anumiti indivizi cand ma vad pe strada ma ameninta din senin , ca baga cutitu in tata , ca imi omoara familia, ca ma leaga cu lanturile si ma dau la caini, amenintari verbale pe care nu le pot reproduce , chiar am fost amenintat cu o sabie si un cutit.

Anul trecut am fost pe strada si pe langa mine a trecut un individ , m-a amenintat verbal si am vazut ca a scos o lama de cutit, cutit .

Nu ii cunosc , ii stiu doar din vedere -cand am fost la POLITIE mi-au spus cei de acolo ca daca sunt amenintat, atacat ma pot apara !


1. daca sunt provocat din senin, ma pot apara ?
2. ce se intampla daca imi descarc nervii pe unu dintre ei, il calc in picioare si sa spunem ca ajunge la spital la urgente ?

As dori parerea unui jurist, avocat !

Multumesc .
Exista o firma infiintata in 1990-1991 , vechiul administrator doreste sa o vanda -autorizatia separat si firma separat.

1. firma are o cifra de afaceri de peste 600.000 de euro in 2015 .
2. firma are 9 angajati,
3. se vinde spatiu comercial de 55 mp
+autorizatia de functionare ,
4. firma nu are credite la banci, nu are datorii la STAT .


a.la ce ar trebui sa fie atent noul proprietar daca doreste sa o cumpere ?
b. cat ar costa transcrierea -preluarea ?

Ms.
Răspuns la discuția Program de contabilitate
SAGA costa 450 de lei, dar nu au modul pe dispozitive gen tableta , telefon mobil si nu pot vedea situatiile la distanta .
1.Dvs ati anuntat pe cineva ca mergeti in interes personal, mergeti cu copilu la vaccin ?
2. Era mai bine sa anuntati sefii ca folositi masina in interes personal !
3. Ei v-au angajat sa lucrati, nu sa mergeti in interes personal,sa le consumati benzina.

Probabil sefii lor de la Bucuresti ii cearta pe sefii din teritoriu ca au cheltuieli inutile si de aicea stresul, nervii si abuzurile sefilor locali.

Eu nu am nimic cu dvs si sincer imi pare rau de situatia dvs !

Dvs ii dati in judecata pentru concediere abuziva, ei va aduc probe ca dvs ati folosit masina in interes personal .

Eu cred ca ar trebui sa vorbiti zilele viitoare cu sefii dvs dupa ce se mai linistesc apele,sa vedeti daca mai exista posibilitatea sa continuati colaborarea .

Daca dvs mergeti la ITM si le faceti plangere firma nu pateste nimic, banuiesc ca sunt acoperiti sau primeste amenda si dupa ce pleaca cei de la ITM sefii dvs tot pe dvs o sa va "cocoseasca" . Poate pe viitor veti avea nevoie de o adeverinta de vechime, de o recomandare buna si sa nu va faca prrobleme.