Sa va zic eu ce raspuns am primit...
Buna ziua!
Scuze pentru intarziere, insa serverul noastru a intampinat unele probleme, astfel incat nu am avut acces la aceasta adresa de mail.
In concluzie, in perioada in care unitatea va fi inchisa se va proceda ca si in cazul absentelor normale iar optionalele vor fi recuperate in intregime pentru perioada 11- 22 martie. Daca se prelungeste situatia vom vedea!
O seara frumoasa va doresc!
adica 10 lei pe zi, in contextul in care masa de pranz este 450lei/zi iar taxa gradinita 1000lei.
Le-am raspuns ca mi se pare inacceptabil si ca macar o abordare de impartiere a greutatii 50/50 ar fi o modalitate civilizata(!?) de colaborare. La un exercitiu de lucru la asteptam la cel putin
-perioada suspendarii gradinitei- eliminarea completa a taxei de praz
- taxa scolara o reducere de 50% deoarece realizarea efectiva a actului de educatie si ingrijire revine pana la urma parintelui (treaba deloc simpla si pentru noi, care ne desfasuram care cum putem activitatea, de acasa).
Personal 10lei pe zi reducere in contextul actul este ceva ce nu pot accepta, astfel incat mentin invocarea fortei majore in contextul uni raspuns atat de nerezonabil. Acesta a fost raspunsul meu, la raspunsul lor.