avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Sylvian2010

Activitate Sylvian2010

cadrul legal care reglementeaza asta este...?... Va multumesc anticipat
Buna ziua.
E obligatoriu daca eu detin un SRL sa imi fac cont la trezorerie ca sa fiu platit la un contract cu o intitutie bugetara gen Centrul Cultural sau primarie?
Nu se pot livra banii direct in contul pe care il are societatea deschis la banca?
Răspuns la discuția contestatie amenda rovignieta
nu, din ce recitesc acum. doar sa admita plangerea sa constate nulitatea procesului verbal si sa anuleze sanctiunile :(
procesul a fost castigat de mine. acum trebuie facut ceva pentru recuperarea taxei de timbru? cei 20 de lei? daca ei tot au vrut sa ia de la mine bani, nu e corect sa imi inapoieze cheltuiala?

24.06.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: C2 Civil am. pr.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională . Anuleaza procesul verbal de constatare şi sancţionare contravenţională. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii Pronunţată în şedinţă publică, azi 24.06.2015.
Document: Hotarâre 4304/2015 24.06.2015

nu s-a mai facut apel si mi-a venit hotararea definitiva acasa prin posta.
Daca am incheiat un contract de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor, care este o cesiune exclusiva cu o societate, ei au dreptul de a instraina productia mea catre un tert? eu mai am vreun drept de la tert? productia fiind in totalitate a mea
sper sa nu faca apel, nu au sanse de castig deloc. ms de incurajare. si multumesc pt sfaturi tuturor
Şedinţe
24.06.2015
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională . Anuleaza procesul verbal de constatare şi sancţionare contravenţională. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii Pronunţată în şedinţă publică, azi 24.06.2015.

dupa 3 amanari a venit si pronuntarea... asteptam sa vedem daca vor face recurs
Şedinţe
24.06.2015

dupa a 3-a amanare in sfarsit gata... asteptam sa vedem daca vor face apel
Răspuns la discuția Ora de religie
multumesc.
multumesc, cu intarziere.