avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Activitate IIB

Activitate IIB

Răspuns la discuția Confirmare de debite
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua !
Am o nelamurire ! Ce se intampla in cazul persoanelor fizice care s-au mutat de pe raza comunei noastre de cca 20 de ani si nu si-au schimbat CI. aceasta fiind expirata ( conform S.P.C.L.E.P ) , procesul verbal de contraventie este intocmit pe domiciliul vechi .
Conform OG.2/2001 privind regimul juridic al contaventiilor ( cu modificari si completarile la zi ) debitele vin la domiciliul vechi dar de fapt ei s-au mutat de pe raza comunei noastre ,nu au bunuri de sechestrat . Va rog sa-mi spuneti care ar fi o portita de a scapa de confirmare de primire al debitelor ?
Răspuns la discuția Datorii la vanzare auto
(5) Pentru înstrăinarea dreptului de proprietate asupra clădirilor, terenurilor şi a mijloacelor de transport, proprietarii bunurilor ce se înstrăinează trebuie să prezinte certificate de atestare fiscală prin care să se ateste achitarea tuturor obligaţiilor de plată datorate bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale în a cărei rază se află înregistrat fiscal bunul ce se înstrăinează, potrivit alin. 2.
Buna ziua ! Intrebarea mea este daca sunt scutiti veteranii de razboi si refugiatii politici de impozitul pe teren extravilan . Nu pot sa-mi dau seama citind modificarea codului fiscal pentru ca nu este destul de explicit .
Va multumesc anticipat .
Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti daca pentru neachitarea amenzilor datorate catre Administratia Locala se poate suspenda ajutorul social .
Va multumesc .
Discuție Salarizare
Buna ziua !
Lucrez in Administratie locala ( din anul 1990 cu contract de munca pana in anul 2002 ) ca functionar public principal – referent fiscal (din 2002 pana in prezent ) .

Am salariul de baza 741 lei ( cu o vechime de 25 % ,lucrez din anul 1978 ).
Deci brut intreg 926 lei.
Salariul net este de 689 lei . Intrebarea mea este daca sunt incadrata corect sau nu .

Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Am uitat sa mentionez ca in afara vechimii de 25 % nu beneficiez de nici un fel de spor , sau tichet de masa sau vacanta etc.