avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate ady-70

Activitate ady-70

dar se gaseste o solutie ?
Angajatorul este in insolvență,a uitat să ne dea salariile pe luna august și septembrie 2023 și in luna aprilie ne a trimis în șomaj, fără cele două salarii.A trecut un an ce pot face să îi dau in judecata?
Vă mulțumesc!
M ai am o întrebare
Am făcut lichidarea, am băgat actele la șomaj dar am de luat salariul pe luna august și septembrie 2023 și salariul pe luna martie și aprilie 2024,
Ce pot face?

ady-70 a scris:

Sunt din Slatina Olt, lucrez la Pitești și acum vor să mă detașeze la Galați
Cornel Vasile a scris:

Unde aveti locul de munca ?

Pe perioada preavizului puteti fi detasat/delegat .

Sunt din Slatina Olt, lucrez la Pitești și acum vor să mă detașeze la Galați
Cornel Vasile a scris:

Unde aveti locul de munca ?

Pe perioada preavizului puteti fi detasat/delegat .

Am fost mutat la alt loc de muncă la aceași firmă in altă localitate,acum s a terminat lucrarea și vor să mă trimită m ai departe, soția este casnică și am un copil minor salariul se dă din joi in Paști,vor să semnăm un preaviz cu 20 de zile in urma este legal.Unde trebuie să fac preavizul,unde mă trimit ei sau unde sunt acum!
Mulțumesc!
Angajatorul a sărit lunile august și septembrie cu salariul,din octombrie a început iar să de-a salariu. Suntem în luna februarie și ne mint.
Societatea este în insolvență.
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția alocatie complementara
la asistenta sociala un angajat nu a vrut sa primeasca dosarul pentru ca un copil are absente m ai multe. art 27 aliniatul 3 spune ca pot sa bag si fara el si sa iau doar pentru 2 copiii?
am 3 copiii minori si 2 au terminat clasa a9a. unul dintre ei are absente multe pot baga actele pentru alocatia complementara avand un venit net de 1300 ron?
Discuție banci
daca am un contract de depunere la Banca pentru Locuinte si depaseste 3000RON pot beneficia de ajutor de incalzire?
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
multumesc!