Va multumesc pentru raspuns. Asadar, la inmatricularea SRL este obligatoriu acordul Asociatiei de proprietari. Dar este obligatoriu si acordul vecinilor directi la SRL?
Si inca o interbare, vecinii de desupra si dedesubt sunt considerati directi?
Voi infiinta un PFA pentru comert electronic si dezvoltare aplicatii soft. Locuiesc la bloc si am un vecin direct cu care nu ma inteleg. Sunt proprietarul spatiului.
1) Pentru PFA, este obligatoriu acordul, semnatura tuturor vecinilor directi? In ce situatii nu este?
2) In cazul II si SRL este obligatoriu?
Va multumesc.
De 2 ori am reclamat la politie un vecin, pentru ca ma deranjeaza in mod constant prin zgomot. De fiecare data a fost dat un avertisment, dar nu si amenda. Ma deranjeaza in continuare, in acelasi mod.
Ce pot face pentru ca acesta sa fie amendat? Sa il reclam iar la politie? Sa il dau in judecata?
Doua intrebari:
1. Referitor la legea 61/1991, erau recent discutii ca va fi modificata. Acest lucru s-a intamplat? Daca nu, cand se va schimba?
2. Am un vecin cu un caine galagios. Legea permite detinerea oricarui caine la bloc, in casa? Acest caine trebuie declarat undeva?
Multumesc!
La o cautare pe Google a doctorului sau cabinetului apar aprox 10 review-uri de 5 stele scrise de pe conturi false. Acest lucru este evident, deoarece au fost publicate in decurs de cateva zile, iar aceste conturi au scris review-uri si catre alte firme, mereu aceleasi firme, toate de 5 stele.
Ce risca dpdv legal acest doctor?
Cunosc faptul ca ma pot adresa Google pt stergerea review-urilor. Acest lucru nu se intampla mereu cu succes insa.
Cui ma pot adresa pentru sanctiuni?
La locul de munca ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Impreuna cu managerul am semnat un plan de dezvoltare profesionala ce specifica, printre altele, ca peste X luni sa trec pe o alta pozitie in cadrul departamentului. Termenul de X luni a trecut de mult, fara sa trec pe pozitia respectiva. Intre timp am semnat alt plan de dezvoltare (asa se obisnuieste in corporatiile de genul acesta) pentru anul urmator, aproape identic ca si obiective.
Ce pot face din punct de vedere juridic in acest caz? Imi voi da demisia bineinteles, dar nu vreau ca eu sa fiu singurul pagubit.
In urma cu 2 luni mi-am schimat functia in cadrul firmei la care lucrez. Angajatorul amana semnarea actului aditional pe motiv ca asteapta aprobarea unei mariri.
Ma intreb ce dezavantaje as putea avea din cauza acestei amanari. Este legal sa muncesc in noua functie fara sa semnez actul aditional? Pe cartea de munca, cand va aparea data de inceput in noua functie, cand semnez actul?