avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate stoicavasile

Activitate stoicavasile

Ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea trece masina de pe numele sotiei pe numele meu.Certificatul de inmatriculere si cartea masinii sunt pe numele sotiei
Am contractat o lucrare de instalare interfon cu o AF din Brasov .S-au intocmit formularele si am platit lucrarea acum doua luni,
Intre timp s-au instalat cateva fire ,dar lucrarea nu a fost definitivata in sensul ca nu a fost montat tabloul central,
.Asteptam de doua luni montarea acetui tablou.
Ce putem face sa-l obligam sa definitiveze lucrarea .
Mentionez ca suntem proprietari intr-un bloc de patru etaje.
Pe certificatul de inmatriculare a fost trecuta o alta strada in rest este bine intocmit.Ce trebuie sa fac?
dupa ce am primit certificatul de handicap ce trebuie sa fac pentru a beneficia de drepturile acordate de lege
Răspuns la discuția mostenire
multumesc!
mai am o intrebare:va fi nevoie sa deschid eu si sora mea proces
Răspuns la discuția mostenire
Mama a murit prima iar la cateva luni si sotul.A fost transmis prin testament.
Discuție mostenire
Tatal meu a murit iar mama s-a recasatorit acum 40 ani,Impreuna cu sotul al doilea au cumparat un apartament.Acum sunt amandoi morti.
Din a doua casatorie nu au rezultat copii.
Eu cu sora suntem singurii mostenitori directi.
Inainte de moarte au lasat apartamentul unei surori al celui de-l doilea sot.
Sora mea a avut grija de amandoi inainte de moarte.
Actele au fost semnate de mama cand ea facea morfina.
Va intreb tinand cont de cele de mai sus ce drepturi mai am eu si sora mea asupra mostenirii.
Mentionez ca am fost la notar unde ne-am inteles sa primim 25% din valoarea apartamentului,dar cei care au ,,mostenit,, nu-i mai intereseaza intelegerea.
Multumesc!
Răspuns la discuția Rovinieta
de cate ori treci prin punctul de control rovinieta amenda se genereaza automat
Răspuns la discuția Auto vandut si neînregistrat
intrebarea este retorica
nu cnadmr este vinovat deoarece ei iau datele de la inmatriculari,acolo este problema.
Răspuns la discuția Auto vandut si neînregistrat
(2) În termen de 60 de zile de la data înscrierii/transcrierii transmiterii dreptului de proprietate a unui vehicul, titularul certificatului de înmatriculare este obligat să-şi îndeplinească obligaţiile de natură fiscală/financiară prevăzute de lege cu privire la deținerea și înmatricularea vehiculelor.

este un extras din propunerea de modificare a codului rutier 2016

Cred ca va dati seama ce harababura se va crea in momentul cand titularul certificatului de proprietate care dupa ce a vandut masina (vorbim de situatia cand masina nu se inmatriculeaza dupa ce se face vanzarea)va fi somat de fisc sa plateasca taxe pe ceva ce nu-i mai apartine.

Se pare ca prostia nu se poate opri nici la nivelul guvernului si nici a parlamentului.(sau anumite interese)

Eu nu inteleg ce are a face dreptul de proprietate cu certificatul de inmatriculare.