avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Activitate kotelvero

Activitate kotelvero

Răspuns la discuția Avans apartament
Nu este stipulat, nu am termen limita. Singura prevedere ii ca se obliga, el ca si constructor, sa nu il vanda pana pe 01,12,2017
Am platit 1000 de euro avans la un apartament prin care constructorul se angajeaza sa ni-l retina pana cand ii gata. Apartamentul ii gata conform precontract dar eu nu il mai pot cumpara din cauza ca nevasta mea a intrat in prenatal exact in perioada asta si cei de la banca asteapta sa vada cat este indemnizatia de la stat ca sa poata sa imi refaca calculele sa vada daca imi pot da credit sau nu. In precontract ii stipulat ca daca ma razgandesc pierd avansul sau in caz de neintelegere contractuala banii se returneaza.(alte clauze nu sunt) Intrebarea mea ii daca ii normal sa imi pierd cei 1000 de euro ca constructorul nu mai vrea sa astepte dupa mine.
Buna seara. Tatal meu a luat un credit,(credit de care numai ei au stiut, taicamiu si girantii) a pus 2 giranti, tatal meu a murit, girantii vin la mine si ma ameninta ca ma da in judecata sa isi recupereze banii. Nu sunt mostenitor atat ca sunt fiul lui. Nu a lasat nimic ca mostenire. Ce sanse sunt sa trebuiasca sa platesc eu niste banii de care habar nu am.
Buna seara. As dori sa stiu cat are dreptul un executor judecatoresc sa puna poprire pe un cont bancar. Titularul contului nu lucreaza si in cont intra doar indemnizatia pentru copii pe care este poprire totala. Este normal?
Buna ziua, am sa incerc sa fiu scurt si clar:
Tatal meu a primit o somatie de la executor judecatoresc prin care il someaza sa plateasca datoriile ce le are catre ei (3400) in urma unui credit ce nu la mai achitat. El mai are 2 credite la 2 companii diferite.Ii pensionar, pensia ii de 740 lei. Prima rata(la KRUK) ii de 180 a doua (la PROVIDENT) ii de 202. Intrebarea mea este:
Executorul judecatoresc mai poate sa ii i-a o treime din pensie(un fel de rata,un fel de plata esalonata) adica 240 lei cum zice legea(conf. exc. judecatoresc)?
Răspuns la discuția Concubinaj
Dar ce se intampla cu lucrurile din casa care au fost cumparate la comun?
Răspuns la discuția Concubinaj
Numai el a fost trecut in contract.
Discuție Concubinaj
As dori sa stiu daca soacramea,care a stat in concubinaj cu un barbat 6 ani 2005 pana in 2011 si din 2011 pana azi casatoriti,are drept la casa? Ea a avut grija de o batrana care casa in care au stat i-a lasat-o pe numele lui.
Răspuns la discuția O chitanta gresita
Multumesc pentru raspunsuri
Răspuns la discuția O chitanta gresita
Factura este de 999.59 adica suma corecta,chitanta este cea gresita de 99,59.