Nu stiu cum sta treaba dpdv juridic ( eu sunt contabilul SC), dar societatea a fost infiintata de primarie in scopul realizarii lucrarilor necesare gospodaririi comunelor arondate primariei. Institutia care organizeaza licitatia este Primaria care detine si capitalul majoritar al societatii. SC are in atribuire serviciul de iluminat public, de distribuire a apei potabile ( in viitor se doreste si alimentarea cu gaze).
Buna ziua, am si eu o intrebare o SC poate participa la o licitatie de atribuire a unui contract de prestari servicii( lucrari) daca are datorii fata de societatea care face anuntul de atribuire a contractului?( societatea nu are datorii la stat, dar contabil este pe pierdere). Este vorba de o societate cu capital de stat ( infiintata de primarie) iar institutia care organizeaza licitatia este primaria. Va multumesc anticipat pentru indrumari.
Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie : am un punct de lucru declarat la ONRC , cu nume adresa x, pe parcurs numele adresei a fost modificat ( sa schimbat denumirea strazii). Ce actre trebuie sa depun la ONRC pentru a actulaiza certificatul constatator cu noua adresa? Intre timp asociatul unic al societatii a schimbat numele ( a preluat numele sotului) ce trebuie sa depun la ONRC in vederea modificarii numelui?
Buna ziua, am o societate cu capital de stat ( societate comerciala infiintata de primarie/societate cu capital integral sau majoritar de stat) ma poate ajuta si pe mine cineva cu termenul de depunere pentru situatiile financiare anuale an 2018? In luna 12.2018 am primit o adresa prin care mi se aducea la cunostinta ca soietatea a fost reclasificata si am trecut de la lista B la lisat B+D, urma sa fac prima raportare pentru S1001 ,lista D la data de 25.01.2019. Cand trebuie sa depun urmatoarele declaratiila S1001 : 05.03.2019 date revizuite? si 31.03.2019 date finale? . Pentrul lista B depuneam datele finale la termenul depunerii situațiilor financiare anuale 30.05.2019. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu termenul la bilant?( pentru ca S1001 date finale trebuie sa coincida cu datele din bilant, dar bilantul eu il duc la un expert judiciar si daca am greseli in cursul anului le modificam, ce facem in cazul in care depunem s1001 final si nu mai corespunde cu BILANTUL?)
Buna ziua, daca am avut CIM suspendat pe perioada 17.12.2018 - 04.01.2019, cu ce data fac majorarea de salariu in Revisal, dar Actul aditional ce data trebuie sa aiba?
Buna ziua, am urmatorea situatie: CAEN principal 3811, Certificat constatator Registrul comertului pentru activitatii desfasurate la beneficiari Caen 3600, 4120, 4221,4321, 4322 si am urmatoarele categorii de angajati :
Masinist la masini pentru terasamente salariu nou minim 3000 lei, muncitor necalificat demolare cladiri 3000 lei, Electrician 3000 lei, Sudor 3000 lei?, Instalator apa ?, casieri pt colectare incasari apa? contabil? . Ma poate lamurii si pe mine cineva ce fac cu salariile celor din Caen 3600, avand in vedere ca societatea are CAEN-uri specificate mai sus? Societatea este cu capital de stat si desfasoara mai multe tipuri de activitatii. Muncitorii necalificati au fost inadrati la constructii deoarece primavara-vara se fac amenajari la drumuri, poduri dar ei nu au de lucru in permanta in categoria constructii, de exemplu iarna facem deszapezire, taiem copaci -lemne, Curatenie in sate.. etc).
Ma poate lumina si pe mine careva cu definitia la electrician rural? Sunt o SC cu capital de stat, din Jud.Calarasi deci suntem rurali dar nu stiu ce cuprinde electrician rural nu am gasit cu ce se ocupa un electrician rural.
Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un Cod COR in vederea angajarii de personal pentru mentenanta iluminat public stradal? ( verificare functionalitate retea electricitate, inlocuit de becuri pentru iluminatul stradal?)
A spus de la casieria Anaf desi a fost facuta dovada ca autoturismul nu mai era e numele din PV, desi eram in termenul celor 15 zile (calendaristice), ca sa rezolv situatia in instanta cu cei de la Cnadr ca ea nu poate incasa jumatoate din contraventie. Fratilor in ce fel de tara traim? Trebuie sa ne dam in judecata si daca am castig de cauza cine suporta contavaloarea taxelor de judecata?
Deja s-au facut 2 drumuri la Anaf si a expirat si termenul de 15 zile calendaristice.