avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate lau68

Activitate lau68

Răspuns la discuția Magazin de prezentare
fara magazin
Răspuns la discuția Magazin de prezentare
deschidere punct de lucru in localitatea respectiva
Răspuns la discuția reziliere contract arenda
Nu.
Doar daca ei nu respecta obligatiile prevazute in contract sau prin acordul partilor.
mottofree are dreptate.S-o luam pe rand: " la intrarea intr-un giratoriu, mi-a fost taiata fata de catre un alt autoturism " .Exista 2 situatii
1 .autoturismul era deja in sensul giratoriu si deci avea prioritate , caz in care ati gresit dvs si probabil de aici a pornit totul( simtindu-va cu musca pe caciula de aceea nici nu ati anuntat politia). Sa fim seriosi, ce om cinstit accepta sa plateasca pagube destul de consistente atunci cand nu e vinovat?
2. mai exista o mica probabilitate ca intrarea in sens sa fie pe 2 benzi iar cealata masina sa vina din aceeasi directi cu dvs. Aici e un pic de discutat
Dvs in care din aceste 2 situatii erati?
Ori ati gresit descrierea ori va pierdeti putintel in minciuni: nu are cum sa-si boteasca el aripa stanga fata si dvs portiera stg spate indiferent pe ce parte l-ati depasit. Tocmai acesta manevra din urma imi intareste convingerea ca nu ati dorit aplanarea conflictului. TOTAL IRESPONSABIL in conditiile in care aveati si familia in masina.
da,nenea bensiddan, dar nu de la anaf,,,,
eu cred ca amenda acordata de cei de la anaf poate fi contestata cu succes in instanta (asta cred eu . desi nu sunt avocat ca cei care se mai exprima pe aici).Anaf-ul are ca tinta impozitele si taxele datorate la stat. Deci , din moment ce ai platit taxa la piata si ai si certificat de producator, ei nu au de ce se lega de tine. Scurt.Puteai lua cel mult o amenda de la politia locala sau asa ceva dar atunci se batea cap in cap cu administratia pietelor, ambele apartinand de primarie. Totusi in baza carui articol de lege ai primit amenda?
Răspuns la discuția Suspendare permis
Mergeti la politie unde cereti prelungirea dovezii cu drept de circulatie. Va fi prelungita cu 15 zile.Apoi trebuie sa repetati procedeul pana cand veti primi acasa procesul verbal cand veti hotara ce sa faceti(contestati in instanta sau nu).Daca-mi amintesc bine pv-ul poate fi trimis acsa in termen de maxim 6 luni de la intocmirea lui.
Răspuns la discuția Intrebare hartuire telefonica
Este un picut mai greu dar se poate face ceva. In primul rand mergi la politie si fa o plangere .
Răspuns la discuția Procedura de vot contestata
Din ceea ce zici reiese ca se respecta ROI deci nu se aproba deoarece nu exista majoritatea simpla
Răspuns la discuția Abatere disciplinara
Oricum ai da-o se cheama furt.Se pare ca deocamdata te-a iertat dar fii sigur ca-i vei plati intr-un fel sau altul.