avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate luciancheles

Activitate luciancheles

Răspuns la discuția Reparatii
sunteți pușțin in afara problemei ,eu cand nu ma pricep spun acest lucru va faceti ca stiti dar nu stiti nimic ,n-ati inteles ca este vorba de teava comuna?TACEREA E DE AUR ! decat sa spui prostii mai bine taci...!!!!
Răspuns la discuția Autorizatie functionare
Depinde..dacă a fost apartamament va trebuie acordul vecinilor,iar daca este spatiu comercial din proiect,din constructie nu !
Trebuie sa va hotarati,al tuturor proprietarilor sau al tuturor locatarilor?
Răspuns la discuția fără repartitoare
Calculul in acest caz se face pe suprafata radianta ,este un calcul matematic nu foarte complicat,pe care eventual l-ati putea afla de la un inginer de la radet.
Răspuns la discuția cautare persoana decedata.
Din pacate nu cunosc ultimul domiciliu .
buna ziua !caut o persona decedata cu cca 10-15 ani in urma ,ma intereseza locul unde a murit si daca se poate locul unde se afla .Persoana de care vorbesc a trait si banuiesc ca a decedat in Bucuresti .As fi foarte bucuros daca cineva m-ar putea ajuta.Cu multe mutumiri!
Vă multumesc tuturor ,după cum văd părerile sunt impărţite ,pentru că legea nu este clară din păcate .
Exista urmatoarea situaţie:La parterul blocului se afla un spațiu comercial din construcție ,care nu are legatură cu blocul de nici un fel,contracte cu furnizorii separat ghena de gunoi separat ce mai totul este individual dacă imi poate spune cineva ce datorii si pentru ce trebuie sa plateasca proprietarul acestui spatiu cand functioneaza?dar când este închis de mai mult de un an?Va mulțumesc!
Dacă prin decizie de pensionare la limita de vârsta am primit o pensie de 256 RON ,diferența pana la pensia minim garantata cum se plătește ?Multumesc!
Buna seara! in cazul in care nu platesc la un loc de munca cotributia de 5,5% pentru sanatate,dar totusi platesc aceasta contributie din alte venituri,cum ar fi din cedarea folosintei bunurilor,sunt asigurat sau nu?