avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate DumitruMihai

Activitate DumitruMihai

Răspuns la discuția TRANSPARENTA TOTALA
Un raspuns formidabil,ASA DA !

MULTUMESC, O ZI BUNA IN CONTINUARE
Buna ziua,

Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa procedez regulamentar.Sunt administratorul unei firme recent infiintate la care nu sunt angajat deoarece ,in urma activitatii depuse la o alta firma care din pacate a intrat in faliment beneficiez de ajutorul de somaj .Eu presupun ca firma pe care o administrez va avea profit cel putin pe perioada verii.Intrebarea mea este;-daca eu nu cer dividente la sfarsit de an pot merge in paralel si cu ajutorul de somaj ?Cum ma sfatuiti ?
Buna ziua, am deschis recent un srl, sunt vanzator ambulant intrebarea mea este daca la sediul social sunt obligat sa mi expun numele societatii .

multumesc
Discuție Legal
Buna ziua ,am mai multe neclaritati ;

1.sunt administratorul unui srl la care nu sunt angajat

2.sunt si somer

3. doresc un contract de prestari servicii cu o alta firma.

intrebare; daca din aceste prestari de servicii o sa am probabil un castig [sunt bonusat in functie de vanzari ] ,mai am dreptul sa beneficiez de somaj ?
Răspuns la discuția amenzi circulatie
multumesc,o seara placuta
Buna seara,am amenzi de circulatie din 2006-2007 neachitate si apar cu ele la primarie .Am auzit ca dupa o anumita perioada ar fi trebuit sa se anuleze sau trebuie sa contest la tribunal ?
Discuție Avantaje srl d
Buna ziua ,ce avantaje are un srl-d ?

Multumesc
Multumesc,dar tinand cont ca vand mai mult la persoane fizice ,credeti ca e necesar sa mi trec firma ca platitoare de tva ?
Buna seara,va rog sa mi spuneti care sunt avantajele unei firme platitoare de tva fata de una ne platitoare de tva

o seara placuta
multumesc