avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen_2103

Activitate Carmen_2103

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce solutie gasiti:
Deoarece s-a implinit termenul de 2 ani pentru care am fost aleasa predesinte de bloc am convocat Adunarea generala a proprietarilor in data de 08.09.2016 cu ordinea de zi: alegere presedinte:alegerea comitetului executiv;diverse. Deoarece la prima convocare eram doar 8 membrii din1 9 conform legii am reconvocat sedinta in termen maxim de 10 zile de la prima sedintaadica in dat de 08.09.2016. cu mentiunea ca se poate ca cei care nu doresc sau niu pot sda imputerniceasca pe cineva,Cu toate ca acesta afost afisat la vedere si am lasat si formulare de imputrnicire in posta nu am primit decat 1 singur formular si 4 persoane la sedinta.Deoarece am vazut atata lipsa de dezinteres am ales sa imi dau demisia din functia de presedinte.Nu accept ca nimeni nu doreste sa isi "piarda timpul cu prostii" iar eu sa le fac pe toate in bloc..inclusiv treaba cenzorului care nu a verificat niciodata nici un act. eu am verificat listele administratorului.si chiar pe ultimii 5 ani..Am scris in demisia pe care am facut-o ca pana la alegeri d-nul vicepresedinte sa preia aceasta functie.El nu doreste acest lucru.Ce fac? Cui predau actele,stampila? La banca doresc sa duc aceasta demisie pentru a mi se retrage token-ul;cardul ;dreptul asuprea contului asociatiei. Va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia data?
Buna ziua,
Am gasit niste liste pe acest site cu localitatile la care a inceput, s-au terminat sau vor incepe lucrarile de cadastrare. Pe mine ma intereseaza daca in aceste liste sunt la nivel de localitate sau la nivel de comuna. De exemlu pe mine ma intereseaza sat Sodea din comuna Maureni din Caras_Severin care apare pe lista ca ar fi inceput lucrarile dar nu stiu daca si in Sosdea au inceput lucrarile sau doar in Maureni.

Multumesc!
Discuție Cadastrare
Buna ziua,

As dori sa stiu daca lista care contine localitatile in care a inceput cadastrarea este la nivel de comuna sau doar la nivel de localitate;De ex pe mine ma intereseaza daca in localitatea Sosdea a inceput cadastrarea sau nu deoarece noi apartinem de comuna Maureni care apare pe acesta lista.

Multumesc!
Da, actul trebuie sa se faca la notar. Si eu am patit-o.. Am cumparat un apartament cu tot ce este in el dar la final au lasat doar ce era fara valoare sau nu aveau unde sa duca.
Si pareau niste oameni seriosi :-)
Multumesc frumos!
Multumesc! La radio Resita s-au cerut copii dupa decizie, cerere s.a.

prima decizie este din data de 27.10.1999 apoi a primit o modificare in data de 28.01.2000

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca pentru recalcularea grupelor I si II trebuie sa duc din nou acte doveditoare sau nu . Daca trebuie sa duc acte va rog sa imi spuneti si ce anume. Va multumesc!
Buna ziua,

In cazul in care suntem o Asoaciatie de proprietari la bloc care pana acum nu am cumparat pamantul de sub casa dar am vrea sa cumparam.. cum se procedeaza.. trebuie ca toata lumea sa fie de ccord sa-si plateasca partea lui CPI sau se poate face individual?
Va multumesc tuturor!:yes:
Ce implica luarea in spatiu? Ca sa imi inscriu copilul la scoala la care vreau.. care este de fapt si cea mai apropiata de casa.. trebuie ca cineva din acea circumscriptie sa ma ia in spatiu.. Ce inseamna pentru el aceasta? Exista vreun risc pentru el? Mentionez ca eu nu ma mut acolo nici o jumatate de ora..:-)