Daca am ajuns să gândim în felul ăsta, înseamnă că e grav...
Înseamnă că ne-am pierdut de tot încrederea în autorități. Eu nu cred sub nici o formă că, din moment ce avem de a face cu cineva care ocupă în mod abuziv proprietatea altcuiva, devreme ce contractul de închiriere a expirat, și proprietarul poate dovedi asta cu înscrisuri, respectiv contractul expirat, apoi în mod cert are și niște mesaje scrise prin care i-a cerut în mod expres sa părăsească locuința, cu toate astea poliția nu poate interveni. Nu cred așa ceva. Daca ar fi așa cum spuneți ar fi foarte grav, înseamnă că în țara asta nu mai avem pe nimeni că sa ne apere drepturile, am trai ca în junglă.
Nu se poate așa ceva.
Trebuie să încerce să meargă la poliție și să depună o plângere, poate una chiar penală, eu unul asta as face - plângere penală pentru ocupare abuzivă a unei proprietăți personale,ce nu ii aparține. Apoi din acel moment, poliția nu numai că va trebui sa acționeze,dar va fi obligată să soluționeze plângerea. Tot poliția va stabili și dacă speta se va trata sau nu penal, sau dimpotrivă civil. Și tot poliția, după ce deschide o anchetă, face cercetarile preliminare, audiază părțile implicate, martorii, etc, apoi ajunge la o concluzie, apoi poate dispune inaintarea dosarului pe masa unui procuror de la parchet, in caz că nu știați, doamna moderator. Mai cercetați puțin competențele Poliției Romane.
gi-jane2 a scris:
Stiu, pt ca nu e treaba lor. Credeți ca il roagă pe chirias sa iasă sau ce credeți?