avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate maraalexandrescu

Activitate maraalexandrescu

Discuție Minor disparut
Buna ziua! Ma confrunt cu o mare problema, am un baietel de 5 ani, locuiesc in spania si mama sa l-a luat si a plecat cu el. Eu nu mai stiu nimic de copilul meu de cateva luni. Am incercat sa iau legatura cu ea, dar mi- a blocat toate caile de comunicare. Am certificatul de nastere, dar nu e transcris. Nu cum sa procedez! Ce ma sfatuiti?
Buna ziua! Am inteles ca sumele achitate in bzza oug 9/2013 se recupereaza in intregime in temeiul og 40/2015, doar prin cerere adresata finantelor . Oare e adevarat?
Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema:am facut partajul de sotul meu, iar acesta a fost obligat sa-mi achite sulta; problema e ca mereu spune ca nu are banii, sa mai astept, sa vinda casa, dar ideea e ca ma duce cu vorba...a trecut deja 1 an...nu mai stiu ce sa fac..ce ma sfatuiti? Multumesc si va raman indatorata
Răspuns la discuția Nume dupa divort
Absolut nici un drept. Stati linistit.
Buna ziua! Am o nelamurire...venitul meu net este de aprox 4000 lei pe luna, dar contabila mi-a calculat impozit pe dividende pe anul trecut de 2000 lei trimestrial. Mi se pare cam mult. Gresesc?
Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, in prezent mai pot recupera o taxa de poluare achitata in aprilie 2013? Multumesc!
Buna ziua! Spuneti-mi, va rog tare mult, mai pot recupera in prezent o taxa de poluare achitata in sept 2010? Multumesc inmiit!