avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate Yasemine

Activitate Yasemine

Răspuns la discuția partaj
Multumesc si cum fac acest lucru? ma scuzati, sunt putin stramtorata si apelez la bunavointa dvs,daca as gasi un avocat care sa accepte plata la sfarsit, ar fi foarte bine ptr mine, Multumesc anticipat
Răspuns la discuția partaj
Multumesc din suflet ptr raspuns, am inteles .Inca o data Multumesc.
Discuție partaj
Buna ziua, o intrebare si va multumesc ptr raspuns.Fostul sot a depus la judecatorie un dosar prin care dupa 10 ani cere partaj, si pana pe 8 august trebuie sa plateasca taxa de timbru,intrebarea mea este,daca eu nu accept acest partaj si sumele propuse de el, ce se intampla? adica dupa ce plateste si ajungem la tribunal, eu pot sa refuz sau ce sa fac,, va rog sa ma indrumati, el nu doreste suma propusa de mine.Va multumesc din suflet ptr ajutor.
Răspuns la discuția partaj
Multumesc din suflet.
Discuție partaj
Buna ziua, va multumesc din start ptr viitoarele raspunsuri.Sunt divortata de 10 ani si nu am facut partajul si acum fostul sot doreste acest lucru,Pe langa faptul ca ceea ce mi-a propus este subevaluat , ma obliga sa accept o intelegere pana la 30 iunie, ptr ca altfel el a depus cererea la tribunal si ca valoarea subevaluata de el dar mai bine uitati ce scrie c onform adresei atașate, taxa de timbru este în cuantum de 21.767.27 lei și este necesar să fie achitată până în data de 30 iunie. In situatia promovarii actiunii veti fi nevoita cel mai probabil sa achitati jumatate din valoarea acesteia.De ce trebuie eu sa achit jumatate daca eu nu initiez partajul? si ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat.ptr toate sfaturile pe care mi le veti oferi.
Buna ziua, poate ma ajutati cu un raspuns.In septembrie 2016 am deschis un cont la Raiffeisen ,in vederea angajarii, care nu s-a mai efectuat, si contul a ramas gol,in februarie 2017 mi s-a pus porprire pe acest cont , specific gol, si care nu a avut activitate, de catre Provident,aceasta e datoria mea si nu a bancii nu? de ce ? ptr ca ieri primesc un mesaj pe telefon prin care banca imi aduce aminte sa imi platesc cat mai repede datoriile din contul deschis la ei, ca poate am uitat, si sa platesc cat se poate de repede,Intrebarea este, ce treaba are banca cu datoria mea personala?de ce ma hartuieste? nu am servici si nu am de unde sa platesc, banca poate face acest lucru? vreau sa inchid contul la raiffeisen.Mulumesc din suflet.
Buna seara , va rog sa nu ma judecati, vreau sa stiu daca exista o lege prin care pot sa imi steg numele din certificatul de nastere al fiicei mele, vreau sa fie linie, am motive intemeiate si nu sunt nebuna.Va multumesc anticipat ptr raspunsuri si ptr ca nu ma judecati.
Răspuns la discuția casa -acte
Multumesc se poate sa imi spuneti mai multe va rog? cum este mai bine si cam ce ar insemna in bani? Multumesc frumos
Discuție casa -acte
Buna ziua, mama mea are o casuta mica la tara si o bucata de pamint, vrea sa le treaca pe numele meu,mai am 2 surori, cum se poate mai usor acest lucru? surorile sunt de acord,,prin donatie? vanzare-cumparare?Multumesc.
Buna ziua, o intrebare si va multumesc de ajutor, dupa 10 ani de la divort, fostul sot imi trimite o invitatie la conciliere prin avocat,in contextul in care el a ramas cu tot,intrebarea mea este, eu pot refuza sa ma intalnesc cu el ? eu pot refuza aceste invitatii? si daca da, ce se intampla dupa? ajungem la tribunal? Multumesc