avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate jidanu77

Activitate jidanu77

Răspuns la discuția obligaţia de a face
contractul nu are rubrica "am primit un exemplar".
da,am mers la sucursală unde am solicitat contractul,am cerere cu nr de inregistrare.
Bună seara,
În 2013 am luat un credit de la Raiffeisen Bank. În momentul acordării creditului nu mi-au pus la dispoziţie contractul de credit,aşa cum ar fi fost normal. Le-am solicitat prin două cereri scrise punerea la dispoziţie a contractului.Nu am primit nici la ora actuală un răspuns la cele două cereri. Vreau să acţionez banca în judecată pentru a o obliga să îmi pună la dispoziţie contractul de credit. Vă rog să îmi spuneţi :
1. care este temeiul legal de a formula cererea şi
2. dacă bancă este instituţie publică
vă mulţumesc
Bună seara,
Cine mă poate ajuta şi pe mine cu un sfat ?
Cât este taxa de timbru pentru o contestaţie în anulare împotriva unei încheieri prin care s-a dispus anularea unui capăt de cerere din cauza faptului că nu am plătit taxa de timbru pentru acel capăt de cerere.
Am depus o contestaţie le executare împotriva Serviciului taxe şi impozite a Primăriei unde locuiesc întrucât 80 % din amenzi, termenul de solicitare a executarii silite a fost prescris. Azi cu stupoare am constatat că judecătoria mi-a respins ca "neîntemeiată" contestaţia. Mă puteţi ajuta cu un model de cerere pentru apel ?
Acesta este publicarea de pe portal :
" Ora estimata: 09:00
Complet: C3v
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia prescripţiei dreptului de a stabili şi de a cere executarea silită a creanţelor fiscale, invocată de contestatorul ........l. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorul ......., în contradictoriu cu intimata unitatea administrativ – teritorială oraşul Filiaşi, judeţul Dolj – Compartimentul Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei oraşului Filiaşi, judeţul Dolj, ca neîntemeiată. Ia act că nu s-a solicitat de către intimată obligarea contestatorului la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 19 august 2015. "
Răspuns la discuția Hotărâre executorie
au fost stabilite cheltuieli prin hotarare.mulţumesc
Răspuns la discuția Hotărâre executorie
Un executor judecătoresc trebuie să îmi achite cheltuielile de judecată.Hotărârea este definitivă prin neapelare.Hotărâre pronunţată de judecătorie.
Îmi poate spune şi mie cineva dacă o hotărâre rămasă definitivă prin neapelare, poate fi învestită cu formula executorie.Dacă da,cum se procedează ?
Răspuns la discuția Investirea cu formula executorie
Vă mulţumesc !!!
Poate să îmi spună cineva dacă o hotărâre judecâtorească prin care instanţa obligă pârâtul să plătească cheltuielile de judecată trebuie investită cu formula executorie.Dacă da,cum se procedează ?
Ştie cumva, cineva în ce număr al Monitorului Oficial a fost publicată această decizie ?