avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate lauriflor

Activitate lauriflor

Discuție COD COR
Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu un cod COR pentru ocupatia ASISTENT DE GESTIUNE.
Multumesc
Buna ziua

Va rog comunicati-mi un COD COR pentru functia TEHNICIAN TRANSPORTURI.
La schimbarea functiei se intocmeste un act aditional si o fisa a postului?
Termenul de operare in REVISAL este 20 zile?

Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un model actual de fisa de evaluare a angajatilor.

Multumesc
Buna ziua

Cum calculez numarul de zile de concediu de odihna aferente anului 2016 la un program de lucru de 1 ora /zi.?

Multumesc
De cate zile de concediu odihna beneficiaza un angajat cu 6 ore/luna daca in contract este stipulat 21 zile lucratoare in raport cu durata muncii?
Multumesc.
Discuție Cota T.V.A sare
Buna ziua,

Ce cota T.V.A se aplica in urmatoarele cazuri: - o soc.comerc.achizitioneaza sare alim.pe care o prelucreaza sub forma de tablete fara a modifica compozitia sarii,apoi vinde tabletele de sare unor clienti fie pt.ind.alimentara,fie pt.alte ramuri.
- sarea alimentara achizitionata si revanduta unei soc.comerc.care o foloseste in ind.textila.

Multumesc.
Discuție Ordin deplasare
Buna ziua,

Va rog sa imi raspundeti daca pentru o persoana dintr-o firma privata exista un numar limitat de delegatii intr-o luna sau nu.

Multumesc
Discuție pensie urmas
Buna,

N-am stiut ca pensia de urmas se primeste pana la varsta de 16 ani.Fiul meu,beneficiar de pensie de urmas a implinit 16 ani in luna martie si nu am depus adev de elev. In aceasta luna i-a suspendat pensia.Daca depun adeverinta azi,se mai ia in considerare pentru a primi pensia in continuare?
Discuție somaj
Buna,

Ce acte trebuie sa fac pentru doi angajati pe care- i trimit in somaj?
Daca un angajat nu se mai prezinta la locul de munca,dupa cate absente nemotivate se poate desface conttractul de munca?