avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelissa

Activitate Cornelissa

M-a afectat faptul ca Parchetul nu a dat curs dosarului deschis, nu a făcut o ancheta în adevăratul sens sa cuvântului, ci o spoiala de ancheta, nu a răspuns solicitării de consultare a dosarului, ci a clasat dosarul(nu am văzut nici acum dosarul penal,ce cercetări s-au dispus a fi făcute în acel caz etc), iar Tribunalul le-a dat dreptate cu o răutate înspăimântătoare, nu a fost posibil sa fac o expertiza medico-legala sau sa cer deshumarea. Cum adică nu m-a afectat?Dumneavoastră ați avea timp sa credeți ca urmele de traume de pe chipul unei persoane decedate sunt din cauza accelerației gravitaționale? E vorba despre dreptul meu la un proces echitabil. Ce părere v-ati face dumneavoastră despre...CEDO când respinge reanchetarea morții unui om in asa o situatie ??

gi-jane2 a scris:

Nu cred ca o data respinsa, se va mai întâmplă ceva cu cererea aia.
Ce ati reclamat și cum v-a afectat și de unde știți ca nu s-a cercetat de către parchet și s-a ajuns la concluzia corecta?

Actiuni ulterioare posibile la respingerea CEDO
Dacă o acțiune la CEDO este respinsa pe motiv ca reclamantul nu a fost afectat suficient pe art.34 (deși au fost enumerate circa 5..6 incalcari incadrabile în art.34 și este vorba de o posibila crima, Parchetul neanchetand nimic ), se mai poate face ceva? Dacă da, ce?
Va rog, as vrea sa știu dacă în situația în care cineva se pomenește(afla acum) cu o moștenire (imobil,teren etc) insusita de altcineva cu acte false si vrea sa își revendice drepturile, trebuie sa plătească taxa de timbru întreaga chiar dacă valoarea imobilului/moștenirii este foarte mare (circa 250000 Euro)? Sau poate beneficia de o reducere ? Ce facilități ar putea obține ? Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Numerotare documente CEDO
Se pare ca întrebarea mea nu a fost clara. Formularul are,standard 13 /13 pagini. Apoi vin documentele. Numerotarea documentelor(!!),în ordine cronologica,cum ați spus, trebuie sa înceapa de la 1 sau de la 14(în continuarea numărului de pagini din formular) sau nu conteaza ??
As vrea sa știu dacă poate cineva sa îmi spună cum se numeroteaza documentele care se ataseaza formularului CEDO: în continuarea numerotarii paginilor formularului de aplicatie la CEDO sau se începe de la 1.
Mulțumesc anticipat pentru bunăvoința dumneavoastra
As vrea sa va intreb dacă știe cineva sa îmi spună ce documente se cer ANUL ACESTA pentru ca un copil(încă minor) dintr-o familie monoparentala sa primească bursa destinata acestei situații. Multumesc
Bună ziua, Va rog, am următoarea problema:
-am divorțat de soț cu mai mulți ani în urma, fetita a rămas la mine, el urmând sa îmi plătească pensie alimentara.
El nu mi-a plătit niciodată aceasta pensie. Fetita are acum nevoie de bursa(familie monoparentala) și nu ii mai acorda dacă eu dau doar declaratie pe proprie raspundere ca nu primesc pensie alimentara de la fostul soț.
Va rog, cum pot obține bursa pentru copil, practic cum pot dovedi ca nu primesc aceasta pensie alimentara?( eu nu l-am acționat în judecata pe fostul soț pentru pensie, căci ma costa si oricum nu avea de unde sa îmi dea acești bani ,nici dacă rămânea liber, nici dacă întra la inchisoare). Ma puteți ajuta ? Mulțumesc anticipat
OV trebuie facut și dacă e vorba doar de extensie de timp ?
Un angajat al unei companii a fost in delegatie in interes de serviciu si a achitat cazarea la hotel cu voucherele de vacanta acordate de catre angajator. Factura a fost emisa pe numele angajatului, iar pe factura scrie ca a fost achitata cu vouchere de vacanta.
In aceste conditii compania ii poate deconta angajatului cheltuielile legate de cazare?
Dar facă plătește cu vouchere de vacanta cazarea la evenimente organizate de o alta instituție? Pot fi decontate de către aceasta?
Ref Art.453, Pârâtul nu avea cum sa recunoască de la început "pretentiile" reclamantului, o data pt ca, asa cum am spus pe aici, imobilul revendicat se afla la o alta adresa , iar alta data deoarece abia mult mai târziu a "aparut" Secretul de Stat... (!) În concluzie, se pot respinge cheltuielile de judecata sau măcar diminua...funcție de momentul la care a apărut situația asa zisa de Secret de Stat ?