avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Activitate CARMEN-ABBY

Activitate CARMEN-ABBY

Răspuns la discuția Paternitate
Mulțumesc
Răspuns la discuția Paternitate
Și daca el nu ajunge in țară, si mergem noi la el acolo se poate rezolva si acolo,sau doar aici sa vina el? Mulțumesc
Discuție Paternitate
Copilul meu este născut in Romania dar tatăl nu a fost la naștere sa.l declare,tatăl e cetățean american, bebe are 2/ani.
Ce pot face pt a.l trece pe numele tatălui si pt ca tata sa.l recunoască, nu suntem căsătoriți.
Pot face aici ceva sau trebuie sa merg la tata in Sua pt alte acte, sau iu pot trimite eu de aici ce sa facem?...
Mulțumesc
Răspuns la discuția Ajutor social
Vreau sa stiu asta in cazul in care nu muncesc ,pt ca momentan nu am cu,cine lăsa copilul sta cu mine? Mulțumesc.
Discuție Ajutor social
Buna ziua sunt o mama singura,am terminat indemnizația pentru bebe,si doresc sa stiu daca nu am nici un venit după ce copilul a făcut 2 ani de curând mai pot opta pentru un alt ajutor social ca mama singura? Mulțumesc
Mulțumesc
Buna ziua,vreau sa călătorea in SUA cu băiețelul meu de 2 ani ,sunt mama lui si doar eu sunt trecuta pe certificatul de naștere, la tata nu e nimica trecut - , in acest context, mai am nevoie de acea declarație din partea tatălui pentru a.si da acordul pt călătoria copilului, sau nu? Asta k sa stiu sa nu întâmpin probleme prin aeropoarte .Mulțumesc.
Buna ziua,la ieșirea din tara a mea si a copilului vreau sa ne facem certificatele apostolate da trebuiesc si legalizate sau nu? Mulțumesc.
Buna ziua,am tot auzit fel de fel de variante,dar vreau sa stiu sigura sa nu ma trezesz cu probleme prin aeropoarte .Ce acte îmi trebuiesc exact entru a ieși din țară ( pt SUA) cu un bebe.mic de 2 ani,in afară de vize ,pașapoarte si buletinul meu? Care trebuiesc traduse,sau legalizate? Bebe e pe numele meu( doar mama e trecuta in certificatul de naștere).
Buna ziua am unbebelus mic de 5 luni si peste ceva timp (cateva luni,un an) vreau sa plec cu el in statele unite,eu stiu ce am nevoie pentru mine ca acte ,viza etc,.dar nu stiu ce imi trebuie pentru bebe astfel incat el este trecut pe numele meu in certificatul de nastere,ii trebuie si lui viza,sau ...ca vreau sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru el ? Multumesc.