avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate catinica

Activitate catinica

Discuție Racordare gaz
Buna ziua,in februarie 2023 am semnat un contract cu Distrigaz ptr. racordare la reteaua de gaz .Am platit 5500 lei ,au intarziat racordarea pana in aprilie 2024.Dupa 2 luni ne-a venit factura de regularizare de 1400 lei pe motiv ca au fost necesare cheltuieli suplimentare,ceea ce nu este adevarat deoarece acolo unde s-a efectuat racordarea este un drum de pamant iar locul nu a fost astupat la nivel.Am facut contestatie dar nu sunt de acord cu ea .Ce se pate face? Multumesc!
Mastectomie unilaterală cu limfedem este încadrată în handicap accentuat?
Multumesc!
Revin la o problema referitoare la acualizarea unui cadastru. In urma masuratorilor cadastrale de actualizare s-a contatat faptul ca suprafata de teren aferenta curtii se suprapune cu o mica parte din rezerva primariei( datorita faptului ca ne-am retras cu gardul din fata pentru a lasa loc drumului). Am facut cerere la primarie pentru atribuirea acelei suprafete si nu a fost aprobata.In raspuns se motiveaza faptul ca in contractul de vanzare-cumparare am achizitionat un teren in suprafata de 1193mp (supraf.din acte) si din masuratori 1207mp.In concluzie ni se recomanda sa ne retragem cu gardul .Va rog respectuos sa ma ajutati cu o solutie pentru rezolvarea acestei probleme.Multumesc!
Multumesc!
Detin un teren pe care s-a construit o casa in 2007.In urma intocmirii documentatiei cadastrale de actualizare (in vederea intabularii ) s-a constatat ca suprafata de teren aferenta curtii se suprapune cu o mica parte din rezerva primariei.Acest lucru se datoreaza faptului ca ne-am retras cu gardul din fata pentru a lasa loc drumului.Intrebarea este daca primaria ne poate ceda acea parte care se suprapune cu rezerva ei?
Răspuns la discuția Vanzare teren
Multumesc
Discuție Vanzare teren
Detin o suprafata de teren arabil impreuna cu sora mea.Eu doresc sa-l vand,ea nu vrea.Ce posibilitate am sa vand partea mea de teren?Terenul are cadastru
Discuție Pensie
Mama a lucrat la CAP 12 ani si in zootehnie 20 de ani.Are pensie de agricultor de 420lei.As dori sa stiu daca pentru lucrul in zootehnie ar putea beneficia de pensie mai mare? Multumesc!
Multumesc foarte mult pentru raspuns!