avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate pandurustelica

Activitate pandurustelica

Am o fetita in clasa a 7 si o colega ia taiat o bucata buna de par . PE CINE POT SA TRAG LA RASPUNDERE ,LA CE FAPTA SE INCADREAZA ,CUM SE NUMESTE FAPTA SI CINE POATE RASPUNDE PT CE IA FACUT FETEI MELE .MULTUMESC .
Discuție Partaj
Buna ziua .Am si eu o intrebare pt dv din partea socrului meu.El sa casatorit cu soacra mea acum 25 ,,,27 de ani in urma ,el a lucrat ca electrician la mina si avea un salariu bunisior precum si pensia acum ,soacra mea nu a lucrat niciodata iar acum vreo 6 luni soacra a decis singura sa se angajeze la o carciuma ca barman fara sa ia in calcul pe socru meu de nu sa duce la acea carciuma ,acolo o mare dragoste sa infiripat intre ea si un barbat dupa care soacra a decis sa plece de la socrul meu si tot odata luandusi si mai multe bunuri si toate hainele de la acestea.Acum el a bagat divortul de ea.:Unde au stat inpreuna atatea ani este o propietate de la parinti lui casa mostenire fara taxa de succesiune
dupa moartea acestora si ne renuntarea a celor 2 frati ai lui 1 decedat cu copii si unul in viata,din casatoria socrului cu soacra au rezultat 2 copii . INTREBARE : In caz de ceva partaj sau alte interventii ale soacrei mele poate sa dobandeasca cv ea ?in cazul in care ei au mai construit o anexa in acesti ani .VA MULTUMESC ANTICIPAT .
Ok dar acuma fetele nu mai vor sa stea sub niciun fel ele vor sa plece de acolo sub ori ce chip ,am omis sa spun asta .Au zis ca spun si in tribunal asea ceva cum se comporta cu ele .
Buna seara.Am si eu o intrebare 'Sunt in concubinaji cu o femeie ,ea are 2 fete de 11 si 13 ani prin divort fetele au ales acum 1 an jumate sa stea la tatal lor acum e o mare mare problema tatal lor se comporta fff rau si urat cu ele le injura nu le ofera mai nimic ce.a mare a mers 1 saptamana la scoala cu adidasi rupti si prin ploaie uda fleasca nu la interesat pe tatal lor cu toate ca ia alocatia si pensia alimentara la zi ,in momentul de fata nu au lemne de foc se duc si iau fetele de pe coasta si din garduri sa faca focul si in plus de asta ele merg la scoala si mai au grije si de bunica lor care e la pat pt ca daca nu au grije de ea e de zastru cu taicasu .Va rog spuneti ce putem face pt fete legal si ca acest om sa plateasca pt tot ce face cu aceste fetite ?Vine baut ffff rau seara de prin sat si le injura le face in toate felurile .Plud de asta o injura tot timpul pe fosta nevasta si o facr in tot felul cu toate ca sunt despartiti legal de 6 luni .
Răspuns la discuția Desființare donație
Ok va multumesc .nu valoreaza pt ca mie mi.a dat doar 227 mp .pandurustelica a scris:

Raluca Balan a scris:

Nu se "sparge".
Ca prietenul mai are si alte bunuri, din care fiul sa isi ia dreptul.
Doar daca terenul pe care vi l-a dat valoreaza mai mult decat casa, anexele si 1700 m.p.

Răspuns la discuția Desființare donație
Raluca Balan a scris:

Nu se "sparge".
Ca prietenul mai are si alte bunuri, din care fiul sa isi ia dreptul.
Doar daca terenul pe care vi l-a dat valoreaza mai mult decat casa, anexele si 1700 m.p.

Buna ziua.Un prieten mi.a donat o bucata de pamant legal prin act de donatie la notar am platit eu totul,donatia e fara clauze ,eu am construit legal o casuta pe acel teren cu toate autorizatile pe numele meu .
Acest prieten e despartit legal de mai multi ani acum are un baiat de 17 ani .
INTREBARE....Se mai poate sparge acea donatie de catre cineva vreodata ?Mentionez ca mai detine 1700 mp cu casa si mai multe anexe .Ce pot sa fac in conditia ca se poate sparge donatia .Va multumesc.
Răspuns la discuția Mai am vreun drept
Ok.A facut actul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si a pus si o suma de bani pe absolut totul in afara de acce constructie facuta de mine pt ca nu a putut sa o vanda deoare ce nu sunt acte pe ea de autorizare .Mai am vreun drept.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare daca e posibil sa imi raspunda cineva.
Sunt singur la mama ,tata nu am sunt facut din flori ,in urma cu ceva timp nu mammai inteles cu mama mea si am hotarat sa plec de la domiciliul acesteia sa stau cu gazda ,acolo imi facusem o micuta locuinta pe propietatea acesteia cu acordul ei .Acum dupa plecarea mea mama a facut act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere fiului meu si a pus si o suma de bani acum intrebare ..Eu ca unic fiu mai am vreun drept acolo ?acum sau dupa moartea acesteia ?Va multumesc.
Buna ziua,mar interesa si pe mine cat este o pensie alimentara pentru 1 copil ?mentionez ca nu am lucrat si nu lucrez nicaier si nu am niciun venit lunar .Va rog sa imi precizati exact aceasta suma daca se poate .Cu mult respect .