avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate Edytzul

Activitate Edytzul

Bună ziua! În 2009 am încheiat un contract cu rcs-rds, Considerand că nu si-au îndeplinit obligațiile contractuale, la 2 săptămâni am cerut rezilierea dar mi-au oprit serviciile și m-am ales cu o datorie de 900 Ron clauze pe care eu nu am dorit să le achit. Cerandune ulterior să mă citeze in instanță, dar asta nu sa întâmplat încă.
Oare exista posibilitatea legală să mă folosesc de legea Gdpr pentru a cere ștergerea datelor mele de la ei? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Fotocopiere dosar
Eu doresc asa il primesc prin posta, tribunalul in cauza este la 500km de mine.
Am vorbit cu un avocat care mi-a dat o cerere prin care pot primii dosarul prin posta...
Dacă achit suma estimativ 50 ron sa zicem
... exista posibilitatea sa nu fie suficient.. sau?
Bună ziua!
Doresc sa scot copia unui dosar penal din 2011 care sa o folosesc pentru reabilitare. Am o cerere tip pe care trebui să o trimit prin posta la judecătoria unde am dosarul, dar nu stiu ce taxe de fotocopiere trebui să plătesc... am fost la posta si nu stie nimeni care este valoarea taxei. Ma puteti ajuta cu aceste informații? Multumesc!
Răspuns la discuția Citare la secția de politie
Multumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa va prezentati la data si ora la care veti fi citat.

Bună ziua! De curând în urma unei discuții cu cineva l-mă amenințat prin sms, iar acesta mai mult ca sigur ca a mers la poliție și voi fi citat mai mult ca sigur prin telefon. Va rog sa imi spuneti care este termenul maxim de prezentare la politie din momentul citarii, eu nu ma aflu in localitate si nu as vrea sa depasasc termenul legal sa ajung cu alte probleme. Multumesc!
Discuție Infintare srl-d
Buna seara!
Doresc sa deschid pe numele prietenei un srl-d, in care as vrea sa am drepturi ori asociat ori imputernicit, eu detin 50% din actiunile altei firme.. Pot sa ma asociez cu ea dupa ce deschide acest srl-d? sau ce varianta exista sa pot coordona firma? nu as vrea sa am functia de administrator. Multumesc.
Răspuns la discuția Deschidere proces
Modelul de formular care il va completa l-am gasit pe internet in forme diferite, ma puteti ajuta cu un model de cerere si daca mai trebui si alte detalii? Multumesc.
Răspuns la discuția Deschidere proces
V-am trimis un mesaj.
Buna seara!
Am o matusa nedeplasabila, care doreste sa dea in judecata o ruda , pot sa merg eu sa i depun actele sau sa le trimita prin posta la tribunal?
Astept raspuns daca se poate, si daca se poate ce acte trebui pentru a deschide acest proces, nu isi permite un avocat, este vorba de o mostenire care nu se afla in bucuresti. Multumesc anticipat
Buna ziua!
Am fost condamnat cu suspendare 2 ani in anul 2008, in anul 2011 am calcat stramb si am primit 3 ani si 6 luni cu executare, din care am executat 2 ani.
Dorind sa imi fac reabilitarea judiciara, am cautat dosarul online la judecatorie, dar nu il mai gasesc.
Am cautat mai atent si am gasit o ordonanta de urgenta din 18.02.2017 cu gratierea unor pedepse. Exista posibilitatea sa fiu reabilitat de drept?
Nu am ajuns inca sa scot cazierul...