Mama de 16 ani și tata de 10 după ce i am cedat apartamentul mama fiind proprietar și la o casa la curte am stat 28 de ani cu ei în curtea asta și apartamentul i l am cedat ei dar casa de la curte mama i a spus sa nu vina peste mine sa rămân eu aici și ea în apartament și pt ca au decedat amândoi a venit fata sa i dau și de la casa nu mi au făcut acte și legal și ea și cealaltă au dreptul ca nu s a dezbătut succesiunea și ea nu a făcut ce a spus mama sa stea în apartament și sa nu vina peste mine ea a venit sa și revendice și aici dreptul adică nu cedează a trecut peste vb lui mama ca s a spus verbal nu pe hârtie și acum e normal sa i dau și de aici mai ales ca de and au murit și mei m a lăsat cu datorii multe impozite neachitate mașina beradiata și inexistenta și a zis sa plătesc eu toate impozitele și datoriile ca stau aici dar nu a contribuit nici una din ele cu bani sau altceva plus ca am investit bani în casa ca să o țin pe linia de plutire ca dacă. U bagi bani cade și eu acum sa le dau dreptul lor de moștenire dar sa nu contribuie la nimic am umblat sa scot titlul de proprietate am băgat gaze canalizare și sa le dau doar de a moaca cum se spune e echitabil
gi-jane2 a scris:
nu aveti nicio sansa in privinta apartamentului.
parintii dvs au decedat ? daca da, cand ?