avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate marcadrian

Activitate marcadrian

Bună, am o întrebare la dumneavoastră, fiind șofer am luat o amendă pe ungaria de 800.000 ft ,iar avocatul care ma reprezentat a câștigat procesul ,având un cost de 400 euro partea avocatului ,întrebarea este de fiecare data când un organ face un abuz si primesc amendă pe mine ma costă 400 euro și rămân cu paguba? Sau avocatul a recuperat și cheltuielile acestea? Si acești 400 euro sunt bonus ! Vreau sa menționez ca am primit înapoi cei 800000 de ft dar cheltuielile mi a revenit mie .
M am adresat poliției sa deplasat un echipaj care a zis ca trebuie sa ne înțelegem și ca nu intră in atribuțiile lor .
Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este un spațiu ce a fost destinat pentru uscarea rufelor această vecină a inchis cu grati abuziv acel loc si a clădit o camionetă de 6 tone de lemne ulterior s-au răsturnată toate lemnele și e un dezastru administrația doar ia atras atenția dar refuza ai face ceva , această vecină ne amenință in toate felurile din moment ce i-am spus sa și ia lemnele de acolo si sa redeschidă spatiul comun al etajului ... ce pot face legal ? Vă mulțumesc anticipat !
Bună ziua, soția mea și-a luat concediu pentru copii iar șefilor nu le-a convenit acest lucru și a amenințat-o cu demiterea și ca nu ii da bani numai când o să îi primească în cont de la stat,menționez ca acum ii acasă în concediul ptr. Copii de o luna jumate, când sunt obligați sa ii plătească acești bani? Și dacă o cheamă sa o bage în șomaj de stat cum sa procedeze, adică sa nu semneze și sa rămână cât timp e acest concediu pentru copii? Mulțumesc anticipat
Bună, am și eu o întrebare la D-voastră, in urmă cu 4 ani nu am plătit factura Orange , acum a inceput mai multe firme de recuperare sa mi trimită înștiințării, precizez ca in 4 ani nu stiu cum au înmulțit datoriile și au ajuns la o suma astronomica de 18000 ron probabil că matematice lor e diferită, întrebarea e dacă pot vere prescrierea datoriei .. Vă mulțumesc anticipat
Bună, am jucat la o casa de pariuri care nu are licență bineînțeles nu știam de licențe m a anunțat un proenten ca o sa fiu amendat cu 5000 ron dacă am jucat atunci am început să ma interesez și am vazut ca acea casa de pariuri nu avea licență, am jucat in jur de 150 ron total rulaj, o să fiu amendat? Merită să contest aceasta amenda daca o să primesc?va mulțumesc frumos.
Bună, am postat pe rețeaua de socializare facebook niște poze cu toaletele școli într-o stare deplorabilă, iar situația degenerat putin cu amenințări ca mergem in instanță, bine nu ma sperie lucrul acesta dar aș vrea să știu dacă este vrun termen legal în care mă poate trimite în judecată? Și dacă trebuie sa-mi sun un avocat. Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Bani pe concediu
Lundu mi un avocat pot sa l oblig pe angajator daca castig procesul sa plateasca toate cheltuielile?
Buna. Am lucrat 10 luni la o firma de transport ca si sofer si dupa ce m-am lichidat nu am primit bani pe concediu care nu l-am avut ,am facut sesizare la ITM dar mi au trimis raspuns ca in firma configureaza ca mi am facut cerere de concediu desi eu nu am semnat in 10 luni nici o cerere si am vazut ca firma ma baga in concediu exact in perioada in care am fost in cursa , ce pot cere in instanta ?
Buna !! Astazi am facut cerere la judecatorie pentru a-mi elibera minuta ca sa predau permisul la politie , as dori sa stiu daca cu aceasta minuta pot preda permisul ? sau doar atunci cand imi vine decizia acasa pot preda permisul !?Multumesc mult !