avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate Ciofu Marian

Activitate Ciofu Marian

Salut lume buba. O întrebare pentru Bucureșteni pentru cei care stau in chirie. Cât dați pe luna și de cât timp stați in acea chirie/zona? Multumesc.

Eu ca persoana cu handicap ii aduc avantaje bune dacă stau la el proprietar in chirie (fără proprietar in casa in timpul meu petrecut in chirie)
Răspuns la discuția Am rate neachitate

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

S-ar putea sa fie prescrisa datoria iar prin plata de bunavoie se intrerupe prescriptia in defavoarea dv. In plus, chiar daca platiti, in evidenta biroului de credit antecedentul de rau platnic nu se sterge decat dupa expirarea perioadei specifice incidentului de neplata.

Va multumesc pentru răspuns. atunci cum voi rezolva asta? “nici sa NU arunc banii pe geam” și sa nu fie remediata problema asta. Multumesc încă o data.
Salut/Buna ziua. in anul 2011 am făcut un împrumut de suma 1.800 lei și nu au fost achitate pana astăzi, acum sunt la biroul de credit. întrebarea este. dacă astăzi achit pe loc toată suma de bani. mai pot face un alt împrumut, și la cât timp după ce rezolv problema asta in câteva secunde? am verificat cu aplicația mobila “Scorerise” cât am de plata. Va multumesc.
Răspuns la discuția Locuinta pentru nevazatori

Ionut.ion a scris:

Salut.
Poate intreba la o banca daca ii poate acorda un credit, indeplineste conditiile pentru asta...
Poate intreba si la primarie, poate gaseste o locuinta sociala cu o chirie mai mica...

Multumesc, am sa ii spun asta.
Salut. am un prieten cu mici probleme de vedere (Grad 1). el caută o locuința unde sa sade singur pe o perioada lunga. la cine poate apela dacă Asociatia de nev. nu îl poate sprijini? dacă e pensionar se poate încadra la “prima casa”?
Buna seara și la mulți ani. In data de 28 Decembrie 2018 Am plătit in italia cei 25 euro pe un un singur troler (cică pentru al doilea bagaj) Eu am avut doar un troler. cu același troler am plecat in 24 Decembrie și nu am plătit. Când am ajuns in România am auzit ca mulți au pățit. La cine pot face reclamație?
Eu întreb: Care sunt avantaje și dezavantaje sau la ce ne putem aștepta, Dacă Agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială preiau, din ianuarie 2019, plata prestațiilor sociale pentru persoanele cu handicap.?
Va salut. de când pana când un medic de familie are dreptul sau obligația sa ceara de la vreun pacient adeverința de venit de la ANAF? și mai ales din trei in trei luni și de la o persoana de peste 80 ani?
Răspuns la discuția Cum obțin o locuința socială?
Ma adresez persoanelor care au locuințe de la ANL sector 2. cam in cât timp optineti acea locuința? [ link extern ]
Răspuns la discuția Cum obțin o locuința socială?
Va multumesc tare mult pentru răspuns. Din pacat cam 80% Nu ma pot încadra. Și la fiecare an trebuie reînnoit dosare și ajung la vârsta de 35 ani. Asta e.

Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]