avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate bugacristian

Activitate bugacristian

Bună ziua.Am obținut în instanță întoarcerea executării .Există un procent de impunere pentru ami asigura cheltuielile cu avocații,o dobăndă pentru banii opriți ilegal timp de un an ? Care poate fi acest procent maxim? O zi bună.
Mulțumesc frumos .O zi bună

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Promisiunea verbala are valoare 0 în relațiile comerciale din mandra noastră tara...

Bună dimineața .Acum doi ani am cumpărat un apartament .La data respectivă am stabilit verbal cu dezvoltatorul cumpărarea unui loc de parcare cu 5000 euro.Acum cănd a trebuit să semnăm contractul mi-a cerut 8000 de euro.Este legal ?Ma obligat la suma de 8000 de euro alfel pierd locul de parcare. O zi bună.
Bună ziua.Am căstigat definitiv și irevocabil un proces cu firma Kruk. Această firmă este obligată să-mi restituie toată suma propită pe durata de 8 luni. Cum pot obține cheltuielile de avocat.deoarece respectiva avocată nu știu din ce motive nu a trecut această sumă în procesul de recuperare către instanță.Necesită deschiderea unui nou proces separat? Mulțumesc frumos.O zi bun
Bună ziua.Cum pot obține de la executorul judecătoresc onorariul avocatului dacă acest a pierdul în instanță legalitatea executării? O zi bună.
Bună seara.Nu am făcut,dar cum este mai bine să obțin suma mai repede? Să deschid un proces în instanță sau să vorbesc cu executorul? O seară bună.
Bună ziua.Există un termen legal sau se poate o înțelegerr cu executorul care mi-a oprit 7 luni rate în valoare de 10000 lei de a-mi fii înapoiați căt mai repede.Am căștigat procesul definitiv în instanță.Sau singura soluție este justiția?Mulțumesc frumos .O zi bună.
Bună ziua. Cum pot face o plăncere împotriva avocatului care nu ma înștiințat nici după trei luni de primirea în scris a hotărîrii judecătorești. Cred că acesta a făcut o înțelegere cu executorul probbil să mă amăne sau chiar de a nu obține suma de 15.000 lei căștigată în instanță. Nu credeam că există asemenea specimene de avocați care fac necinste robei de avocat. O zi bună.
Bună ziua. Am căștigat in instanță un proces cu o firmă de recuperare suma retinut pe o perioadă de 7 luni în jur de 15000 lei.Menționez că nu au depus contestație.Au trecut 2 luni jumate iar avocata nu mai răspunde la telefon. Aș dori dacă se poate un model de cerere online către instanță de a schimba adresa biroului avocatei în adresa mea pentru obținerea hotărării judecătorești în scris fiindu-mi necesară demersului pentru recuperarea sumei. Cu stimă. O zi bună.
BUNĂ ZIUA. AM O HOTĂRĂRE A INSTANȚEI DE APROAPE DOUÂ LUNI ȘI NICI ACUM NU AM PRIMIT IN SCRIS ACASĂ IN SCRIS ACEASTA.FĂRĂ ACEASTĂ HOTĂRĂRE NU POT SĂ-MI RECUPEREZ BANII OPRITI ILEGAL DE EXECUTORI.EXISTĂ UN MOD DE A PRIMII MAI REPEDE ACEASTĂ HOTĂRERE SAU ESTE UN TERMEN MAXIM. ESTE VORBA DE APRXIMATIV 15000 RON. O ZI BUNÂ.