Bună ziua.Am obținut în instanță întoarcerea executării .Există un procent de impunere pentru ami asigura cheltuielile cu avocații,o dobăndă pentru banii opriți ilegal timp de un an ? Care poate fi acest procent maxim? O zi bună.
Bună dimineața .Acum doi ani am cumpărat un apartament .La data respectivă am stabilit verbal cu dezvoltatorul cumpărarea unui loc de parcare cu 5000 euro.Acum cănd a trebuit să semnăm contractul mi-a cerut 8000 de euro.Este legal ?Ma obligat la suma de 8000 de euro alfel pierd locul de parcare. O zi bună.
Bună ziua.Am căstigat definitiv și irevocabil un proces cu firma Kruk. Această firmă este obligată să-mi restituie toată suma propită pe durata de 8 luni. Cum pot obține cheltuielile de avocat.deoarece respectiva avocată nu știu din ce motive nu a trecut această sumă în procesul de recuperare către instanță.Necesită deschiderea unui nou proces separat? Mulțumesc frumos.O zi bun
Bună ziua.Există un termen legal sau se poate o înțelegerr cu executorul care mi-a oprit 7 luni rate în valoare de 10000 lei de a-mi fii înapoiați căt mai repede.Am căștigat procesul definitiv în instanță.Sau singura soluție este justiția?Mulțumesc frumos .O zi bună.
Bună ziua. Cum pot face o plăncere împotriva avocatului care nu ma înștiințat nici după trei luni de primirea în scris a hotărîrii judecătorești. Cred că acesta a făcut o înțelegere cu executorul probbil să mă amăne sau chiar de a nu obține suma de 15.000 lei căștigată în instanță. Nu credeam că există asemenea specimene de avocați care fac necinste robei de avocat. O zi bună.
Bună ziua. Am căștigat in instanță un proces cu o firmă de recuperare suma retinut pe o perioadă de 7 luni în jur de 15000 lei.Menționez că nu au depus contestație.Au trecut 2 luni jumate iar avocata nu mai răspunde la telefon. Aș dori dacă se poate un model de cerere online către instanță de a schimba adresa biroului avocatei în adresa mea pentru obținerea hotărării judecătorești în scris fiindu-mi necesară demersului pentru recuperarea sumei. Cu stimă. O zi bună.
BUNĂ ZIUA. AM O HOTĂRĂRE A INSTANȚEI DE APROAPE DOUÂ LUNI ȘI NICI ACUM NU AM PRIMIT IN SCRIS ACASĂ IN SCRIS ACEASTA.FĂRĂ ACEASTĂ HOTĂRĂRE NU POT SĂ-MI RECUPEREZ BANII OPRITI ILEGAL DE EXECUTORI.EXISTĂ UN MOD DE A PRIMII MAI REPEDE ACEASTĂ HOTĂRERE SAU ESTE UN TERMEN MAXIM. ESTE VORBA DE APRXIMATIV 15000 RON. O ZI BUNÂ.