Deci...daca înțeleg bine ,se incepe numărătoarea de la 0...și termin tocmai în iunie...daca nu se întâmplă nimic grav... ??? Sau mai aștept 5 zile și e ok ?? Răspunsul e bun dar interpretabil...Mtumesc
Bună ziua...in 2017 am fost acționat în instanță de un vecin pt granituire...am câștigat procesul ...in 2019... Cu drept de apel...au făcut apelul...nu s-au mai prezentat...am câștigat din nou,cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare....in timpul termenului a venit situația de urgență...întrebarea mea este: se reia numărătoarea zilelor de unde a rămas sau se reia termenul de la început...Mulțumesc....as vrea să știu deoarece mi sa făcut lehamite de atâta frecuș numai că un bătrân e dus cu pluta...
Multumesc pt. raspuns...o actiune in instanta presupune oricum un avocat...totusi vroiam si alte pareri ,vis-a-vis de,, regimul,,proprietatii invecinate...respectiv Serviciul Rutier...poate au un regim special,asimilat cu unitatile militare...si atunci cred ca totul este compromis...
Buna dimineata...acum ceva timp am cumparat o cladire cu terenul aferent+cota individa dintr-o cale de acces,neavand acces la schita cadastrala a caii de acces...cand am obtinut-o am observat ca caccesul din strada se face printr-o proprietate privata...cladirea care am cumparat-o provine dintr-o fabrica ...problema e ca lichidatorul a vandut inainte o cladire cu suprafata de teren aferenta Ministerului de Interne...acum functionand acolo Serviciul Rutier...din actul de dezmembrare rezulta clar ca au luat calea de acces...iarasi o problema este ca peste tot au scris ,,curti constructii,, nu cai de acces...am vreo sansa sa obtin in instanta un drept de servitute??? Multumesc
Buna ziua...nu am legalizat actul deoarece eu nu am fost in tara...si batranii s-au stins unul dupa altul...si asa cheltuelile de inmormantare au fost suportate de familia mea...fara pretentii...un act crestinesc...10 ani posesie= uzucapiune??? sau este o alta actiune in instanta??Multumesc...=D>
Buna ziua...acum 8 ani am cumparat unteren cu un act 9contract de vanzare cumparare 0 de mana cu 3 martori...intre timp fostii proprietari au murit...la fel si 2 din cei 4 copii ai lor...pot sa legalizez in instanta acest act??? Multumesc anticipat
Buna ziua...ce cale de atac mai am inpotriva unei hotarari judcatoresti definitive,mentionez ca procesul a fost deschis de mine impotriva unei confiscari abuzive..pe scurt..a intrat politia peste mine in casa si mi-a confiscat suma de 15000 de eu ,prezumand ca banii sunt castigati in urma unor schimburi valutare,procurorul de caz dupa o ancheta de 2 ani si jumatate a stabilit un prejudiciu de 410 ron,pe care l-am achitat,el clasand dosarul.politia nu a fost mutumita de solutie,dispunand confiscarea sumei de 15000 eu inclusiv verighetele de cununie, a sotiei si a mea...cu toate ca parcursul procesului eu am adus in apararea mea inscrisuri care dovedesc provenienta banilor[chitantele de la cec cum am primit banii de la o ruda care lucra in strainatate]...ei avand ca si proba 2-3 convorbiri telefonice..in acest timp nu mi-a fost luata nici o declaratie..Mulumesc anticipat
Buna ziua,as vrea sa particip la o licitatie ,si sa cumpar un apartament,dar mi-a spus lichidatorul[administratorul judiciar] ca respectivul bun ,nu este intabulat..intrebare..poate lichidatorul sa vanda un bun imobil neintabulat,daca da...care este procedura...daca nu...ce este de facut...Multumesc anticipat
Buna ziua...as vrea sa particip la o licitatie si sa cumpar un imobil ,dar executorul judecatoresc m-a instiintat ca pe langa sarcinile[datoriile] inscrise in cartea funciara,apare si un sechestru judiciar...dar ca nu ar fi probleme deoarece a fost inscris dupa datoriile[imprumutul] din banca...si ca in cateva luni extrasul va fi curat...sunt sanse ca in urma acestui sechestru sa se anuleze licitatia ???ce riscuri presupune acest sechestru ??? Multumesc
Buna ziua...am gasit o publicatie de vanzare in care un lichidator judiciar scoate la vanzare un ap. totul ok..dar mai in colo scrie ca este grevat si de un sechestru penal...Intrebare;daca se cumpara respectivul ap...cu ce influenteaza respectivul sechestru vanzarea...Multumesc anticipat