avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate valentin60rot

Activitate valentin60rot

Am uitat sa mentionez asta, ieri am fost pt a 5 a oara in audienta la prim procuror. Mi se spune ca e in cercetare, sa astept ca voi primi in scris raspunsul acasa. Dar totusi....au trecut 6 ani

ynocentta a scris:

Solicitati audienta la procurorul responsabil de caz pentru a afla stadiul cercetarilor

Buna seara !! In 2017 am avut buletinul pierdut si cineva mi a facut 7 credite la diverse IFN uri. S a deschis un dosar penal, iar in tot acest timp eu am avut popriri pe salariu, respectivul a fost retinut, momentan fiind inchis pt 11 ani, dar pt alte fapte, dosarul in care sunt eu pagubit fiind inca sub cercetare. Mentionez ca eu inca am poprire pe venituri, ce pot face in acest moment sa urgentez solutionarea dosarului?
Buna ziua. De 4 luni am intrat in crestere copil, iar sotia e casnica. 2 intrebari am si eu: in acest timp, mie imi mai merge vechimea in munca? Pot lua si sotia ca si coasigurat?. Va multumesc anticipat !!!
Buna ziua!! Vreau sa-i vand masina bunicului sotiei mele, dar el neavand pana acum nici un auto trecut pe numele lui vrea sa mearga cu ea tot pe numele meu, dar cu contract de comodat. Intrebarea este daca in urma unui posibil accident se va majora rca ul facut tot pe numele meu? Sau daca ia vreo amenda, de exemplu pentru rovigneta?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
In aceeasi situatie sunt si eu. Deja am avut 3 popriri, am vreo 6000 lei blocati de executor, trebuie depusa contestatie la executare. Cel mai bine cauta un avocat cat mai repede, o sa ti spuna el pasii de urmat. Nu te lua dupa politie, asa am facut si eu si deja au trecut aproape 3 ani de cand e deschis dosarul penal
Buna seara. Datorita unei umflaturi a pleoapei de un an de zile, care dupa multe internari prin spitale (angio rmn, biopsie si tratamente cu corticosteroizi) sunt in concediu medical de 220 zile. Dupa 180 de zile am intrat in comisie la Bucuresti si mi au mai aprobat inca 90 zile. Ce se va intampla dupa aceste zile? Mai pot lua altele? Si alta intrebare ar fi daca imi pot dauna aceste zile de cm la serviciu. De acolo m au anuntat ca deja am contractul suspendat. Ma poate afecta in vreun fel? Multumesc anticipat !!!
Buna seara !!! Ma poate ajuta cineva in legatura cu calculul unui salariu lunar? Cred ca am fost pacalit....
Răspuns la discuția cerere despagubiri
am deja depusa o plangere la politie si una la anpc. intrebarea mea este daca pt eu sa le cer lor despagubiri. ce sanse as avea daca i as actiona in instanta?
Buna ziua. Primesc de o luna niste plicuri acasa de la un IFN cum ca as avea un credit la ei. Dansii sustin ca ar avea o copie dupa buletinul meu pierdut acum 2 ani si un fluturas de salariu de la alta firma fata de cea la care lucrez eu. La fiecare saptamana ma hartuiesc in scris cu cate o ”felicitare”. Ii pot da in judecata si pot cere despagubiri?
Buna seara si la multi ani. am primi pe data de 28.12.2016 un plic de la ,,Hora Credit,, cu o avertizare de plata. am sunat la ei deoarece eu nu am facut nici o cerere de creditare. Mi s a spus ca pe 02.12.2016 s a dat un credit in valoare 1200 lei pe numele meu si cu penalitati am de plata 1700 lei. Am intrebat cum s a aprobat asa ceva iar raspunsul a fost unul sec, cu copie dupa buletinul meu si adeverinta de la locul de munca, trimise pe mail. Mentionez ca am buletinul schimbat deoarece l am pierdut din martie 2015, cu alta adresa si serie. Ei au copie dupa buletinul vechi pierdut si un fluturas de salariu, de la alta firma decat cea la care lucrez eu. Initial mi au spus ca intradevar este o frauda, cineva mi a gasit buletinul si a falsificat un fluturas de salariu,dar astazi am sunat din nou si mi s a comunicat ca este totul legal. Ce trebuie sa fac eu? am facut o sesizare la anpc, dar imi trimit in 30 zile raspunsul. sa merg si la politie?