avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Activitate iulianalitoi

Activitate iulianalitoi

Buna ziua,
Am o intrebare legat de un cetatean strain care doreste sa fie reprezentant legal intr-o societate și in relatiile cu tertii care sunt actele doveditoare pentru ca acesta sa fie reprezentant legal si sa poate sa reprezinte societatea in relatiile cu tertii?
Buna ziua ce sa schimbat la declaratia 112 octombrie 2017?practic ce este în plus și ce este de scos? Mulțumesc
Buna ziua am revenit din CIC nu am stiut ca departamentul meu a fost desființat fiind comasat cu un altul eu fiind data în alt compartiment . Este normal și legal? Iar acum se aude ca voi fi într-un alt departament este legal?
Soțul meu dorește schimbare sediu social în același sector dar evident la alta adresa. Ce are de făcut?
Răspuns la discuția Concediu post si prenatal
multumesc frumos pt tot!
Răspuns la discuția Concediu post si prenatal
buna ziua,
si multumesc pentru raspuns as fi vrut sa imi spune-ti dpdv financiar cum ar fi mai bine de intrat in apropierea perioadei de nastere sau nu are importanta incepand cu luna 6 se poate oricand?
Buna ziua,
Cum este mai bine sa intru in cele 126 de zile mai devreme de a naste sau in apropierea perioadei de nastere eu am acum 7 luni sa mai stau 1 luna si 1/2? Cum este mai bine financiar?
Buna ziua,

Va rog daca ma puteti ajuta cu o lamurire as dori sa stiu , daca eu am 7 luni (30 Saptamani), vreau sa intru in concediu de 126 de zile dar nu stiu cum e mai bine pentru mine sa intru mai devreme sau in apropierea perioadei de nastere? cum ma avantajeaza
Buna ziua,
Medicul ginecolog poate cere un raport de evaluare dat de medicina muncii , pentru a se disculpa in eventualul in care pot apare "semne de intrebare", datorita faptului ca a facut o recomandare de reducere de program si aceasta nu a fost aprobata? cine raspunde in eventualitatea unor probleme?
Buna ziua , va rog daca ma puteti ajuta urmat problema : am depus la resurse o adeverinta/recomandare de reducere de program data de medicul ginecolog datorita faptului ca sunt gravida in 6 luni...am primit dupa 1 luna o informare din care reiese ca chiar daca stau toata ziua pe scaun la calculator sa I-au pauza de 10 min/h si atat dar nu este precizat nicaieri daca sunt sau nu deacord cu reducerea programului de munca ce ma sfatuiti sa fac?