Buna seara. Mi-a fost retinut permisul pt trecere pe rosu pentru 30 de zile. Dovada imi expira in data de 08.11 iar pana in data de 08.12 nu o sa pot conduce intrebarea mea ar fi urmatoarea:daca suspendarea permisului expira intr-o zi nelucratoare, respectiv sambata, si plec cu masina ce se intampla?? Iese automat din baza de date sau trebuie sa il scot de la politie? Chiar in perioada aceea trebuie sa fac un drum mai lung! Cum as putea proceda? Va multumesc.
Ok. Si banii? Daca sunt platiti? Ce se intampla mai exact?
Buna seara. Am avut o datorie de 211 lei la un IFN, pe care efectiv am uitat sa o platesc. Am intrat pe siteul judecatoriei pentru a cauta un alt proces in care sunt implicat, pt minori si familie. Dar am gasit si un dosar de executare silita pe numele meu, dosar depus in data de 03.09 la judecatorie, iar in data de 05.09.am achitat integral datoria. Va mentionez ca pe numele meu nu am primit nici o instiintare. Va mentionez ca e o pura intamplare, faptul ca am vazut acel dosar de executare silita. Ce se intampla in continuare? Va multumesc mult.
Buna ziua.Am o firma,cod caen 4521-Constructii de cladiri si lucrari de geniu,si conform OUG 114,salariul minim este de 3000 ron.Am activitate sporadica cu aceasta firma si nu imi permit sa platesc aceste taxe intrebarea mea,neortodoxa,ar fi cum sa pot dribla aceasta ordonanta,prin schimbarea codului CAEN?Multumesc frumos
Buna seara. Am un abonament Orange, cu perioada contractuala pana in noiemebrie 2019.Am un telefon luat in rate, fara nici un fel de reducere. Daca achit telefonul si facturile sunt la zi,ma pot porta in alta retea? Conform legii 193/2000 cred ca se poate,dar astept pareri devla persoane avizate. Va multumesc anticipat
Buna ziua.Meseria de primar este considerata ca si vechime in sistemul de protectie sociala??sau sau in domeniul serviciilor sociale??
aMultumesc mult.pt raspuns!!!
Buna ziua.Am fost numit sef de centru al unui Centru de Recuperare si Reabilitare Neuropshiatric prin dispozitie pe 6 luni,dispozitie care expira in data de 15.09.2016.As dori sa va intreb exact ce se va intampla dupa expirarea dispozitiei si daca postul nu se scoate la concurs?si care e metoda prin care se poate ocupa postul sau metoda legala prin care as putea fi schimbat din functie?Din cunostintele mele,postul trebuie scos la concurs.Va multumesc anticipat!
Buna ziua.As dori o lamurire de la dvs.Se poate transfera direct de pe un post de tehnician constructor din cadrul departamentului urbanism dintr-o primarie, in cadrul unui post de sef centru din DGASPC?Adica Asistenta Sociala??Va multumesc frumos!!!