Buna seara!
Am o intebare neobisnuita. Am doi baieti, mostenitorii mei legali. Unul dintre ei spune ca nu-l intereseaza mostenirea. Nu astept nimic de la el, dar a-si dori sa fiu sigura ca dupa decesul meu sa fie obligat sa accepte mostenirea. Sa fiu bine inteleasa nu am datorii.
Ce pot sa fac?
Cu stima
Ana
Buna seara!
S-a retrocedat un teren. Unul din moștenitori fară semnatura celorlalți a primit Titlul de proprietate. Neagă. Cum s-e poate afla adevărul?
Cei in cauză nu divulgă adevarul...
Multumesc
Maria
Multumesc. Intrebarea mea ar fi, daca s-ar putea face un act notarial din care reiese ca jumatate din teren este in posesia mea. De altfel nu apare in actul de departajare voluntara. Ar fi necesar pentru mostenitorii mei, care nu au cum sa stie de aceasta mostenire. Intabularea nu este posibila momentan. Multumesc
Buna ziua!
In anul 2014 s-a facut succesiunea dupa bunici. 2 copii ( decedati) reprezentanti prin nepoti. In actul de departajare voluntara au fost trecute doar terenurile arabile. O fîneață de 80 de ari a ramas neîmpârtita pe titlul de proprietate. Eu sunt singura mostenitoare dupa mama, deci 4o de ari intră in posesia mea. Fiind in vârsta ași dori să am un act prin care copii mei pot moșteni acest teren. Diviyziunea nu s a facut pe motivul că terenul nu este măsurat.
Ce pot să fac? M
Mulțumesc pentru ajutor.
Zsanina
Buna ziua!
In anul 2014 s-a facut succesiunea dupa bunici. 2 copii ( decedati) reprezentanti prin nepoti. In actul de departajare voluntara au fost trecute doar terenurile arabile. O fîneață de 80 de ari a ramas neîmpârtita pe titlul de proprietate. Eu sunt singura mostenitoare dupa mama, deci 4o de ari intră in posesia mea. Fiind in vârsta ași dori să am un act prin care copii mei pot moșteni acest teren. Diviyziunea nu s a facut pe motivul că terenul nu este măsurat.
Ce pot să fac? M
Mulțumesc pentru ajutor.
Zsanina
Stimata Comunitate
Am un autoturism de 26 ani, inmatriculat, care sta in garaj, nu circula de 5 ani.dar platesc impozitul. Are toate actele necesare pentru radiere...
Intrebarea: Cu o declaratie pe propria raspundere din care reiese ca am unde tine, pot cere radierea si scoaterea din evidentele fiscale?
Multumesc
Mulțumesc pentru raspuns.
Mi-a cerut acest extras CF pentru un anunț de vanzare , teren agricol, intravilan, online, de un agent imobiliar
Cu stima
Zsanina
Buna seara!
A-și dori sa aflu daca agentul imobiliar are nevoie de extrasul funciar al terenului, pentru un anunț de vănzare teren intravilan?
Mi-a cerut și copia extrasului funciar, nu numai desenul, și parametrii .
Va mulțumesc.
Zsanina
Multumesc pentru sfaturi,mi-au fost de folos .
Conventia despre care v-am scris a fost modificata printr-un act aditional ,in care semnatarii (viceprimar,notar) in baza CF-lor au trecut terenurile expropriate ,si s-au calculat si sumele recalculate fiecaruia dupa expropriere.Dupa cele scrise in conventie trebuie sa ne desocotim intre noi.
Initial conventia se referea la CF ,dar nu au observat ca dupa expropriere unul dintre mostenitori a ramas cu un teren mai mic ,decat celalalt.Iar sumele erau platite in cote egale.
Dupa corectare fratele imi e dator cu 14000 RON.
Nici nu vrea sa auda de inapoierea banilor.Ce este de facut?
Cum sa procedez?
Multumesc